Csillagok

3 csillagjegy, aki előtt nincs akadály

Mindannyiunknak van egy álma, egy terve, egy célja, ami felé halad is kisebb-nagyobb sikerekkel. Íme a három csillajegy, akik a leginkább elszántan tesznek álmaik megvalósulásáért.

Skorpió

Akaratos tud lenni a jegy szülöttje, és olykor bizony a saját farkába is csíp, de pontosan ez a habitus viszi őt előre az útján. Nem ismeri a lehetetlent, egyszerűen csak megy előre, és előbb-utóbb minden, amibe belevág, sikerrel végződik. Ugyan nem biztos, hogy pontosan úgy alakul minden, ahogyan azt előre elképzelte, de a végeredmény szempontjából igazából ez nem is fontos. A Skorpió mindig eléri a célját, és a végeredményt egészen addig élvezi is, amíg nem talál egy komolyabb vágyat, hogy aztán arra irányíthassa figyelmét.

Fotó: iStock.com/Viktor_Gladkov

Fotó: iStock.com/Viktor_Gladkov

Kos

Bizony néha fejjel megy a falnak, és meggondolatlanul is cselekszik, de ha nem lenne ez a tulajdonsága, akkor nem is érné el a célját soha. A Kosoknak éppen ez a nagy erényük, hogy hiába ütköznek falakba vagy akadályokba, azt egészen egyszerűen áttörik, hogy méltó jutalmukat kedvük szerint élvezhessék. Nem riadnak vissza a kihívásoktól, egészen egyszerűen belerohannak a végzetükbe, hiszen tudják nagyon jól, hogy kockázat nélkül nincs nyereség sem. Ők a „bátraké a szerencse” elvét vallják, ráadásul nagyon is jól teszik ezt, hiszen sikerük záloga is ebben rejlik.

Bak

A kitartás mesterei a Bakok. Végtelen türelmük újabbnál újabb ötleteket ad számukra, amikből a megvalósulás az esetek többségében ugyan nem úgy alakul, ahogyan azt ők szeretnék, de a minden kezdet nehéz alapját véve mindig sikeresen mennek végig az úgynevezett ranglétrán. Ennek köszönhetően egy lehetőségből egy újabbat tudnak megragadni, és a folyamat végén már csak azt veszik észre, hogy azt az életet élik, amit valóban szerettek volna. Nem túlzottan foglalkoznak az visszautasításokkal sem, hiszen tisztában vannak vele, hogy ha nem is a következő, de majd az egyik lehetőség az ő útjuk lesz. Hát igen, nincs lehetetlen, csak tehetetlen, de ehhez kitartásra van szükség, a Bakoknak pedig ebből bőven megadatott.