Csillagok

Mit vonzhat be életünkbe a közelgő újhold?

Az újhold mindig az új dolgok megvalósításában segít minket, amihez most is megkapjuk a számunkra legmegfelelőbb energiát és támogatást. Ez pedig csillagjegytől független, hiszen kivétel nélkül minden ember részesül belőle, azonban mégis mindenki másként éli meg, ami már születési sajátosságából adódik.

Sokan most éppen kibontakozásra váró kreativitásukat élhetik meg, sőt: akár meg is valósíthatják terveiket, vágyaikat. Ez a Halakra különösen igaz, de a Bakok is hasonló cipőben járnak, ha éppen most terveznek könyvet írni, vagy maradandó irodalmi alkotást létrehozni az utókor számára.

A Bikák már kicsit nehezebb helyzetben vannak, nekik mindenképpen meg kell tanulniuk kompromisszumot kötni egy őket régóta foglalkoztató kérdésben, mert sokszor épp ennek hiánya miatt hiúsul meg tervük. Ehhez rengeteg türelem szükséges, de az újhold energiája nagyon sok erőt képes adni ebben az időszakban. Ez az Ikrekre ugyanúgy vonatkozik, bár nekik még az is fontos, hogy egy dolgot nagyon pontosan és precízen kommunikáljanak le, hiszen kizárólag ez az egyetlen dolog szükséges most sikerük érdekében.

Fotó: Unsplash/ Alexander Shustov

Fotó: Unsplash/Alexander Shustov

A Rákoknak arra kell odafigyelniük, hogy a pénzügyeiket magabiztosan kezeljék, ennek hiányában komoly bajba is kerülhetnek. Még szerencse, hogy ott van mellettük egy igaz barát, aki segítséget tud nyújtani egy esetleges krízis megelőzésében. Ha ez a barát egy Oroszlán, akkor a történet résztvevőit hatalmas szerencse érheti, hiszen ő lesz az a személy, aki példát tud mutatni az adott szituációban.

A Szüzekre az újhold megkönnyebbülést hoz, hiszen egy régi sérelmet le tudnak zárni, így új irányba indulhatnak, amiben hatalmas potenciál rejlik. Ami most jön, abba bizony bele kell vágni, izgalmas időszak jön most!

A Mérlegekről azonban ez már nem mondható el, hiszen számukra egy apró feszültség még mindig ott van a háttérben, amit jobb lenne örökre elengedni és elfeledni, mert amíg ez jelen van, addig saját magát hátráltatja a jegy szülöttje. Viszont amint megszületik ez a határozott döntés, az égiek segítsége expressz sebességgel érkezik hozzá.

A Skorpió és a Nyilas karriert képes most csinálni, ráadásul olyat, ami akár egész hátralévő életüket meghatározza. Nem szabad habozni és kételkedni, a legjobb, ha az önmagába vetett hit erős és szilárd. Az újhold szintén megtámogatja ezt az energiát.

Jó hír, hogy a Vízöntőre és a Kosra az újhold ösztönzően fog hatni. Kettejük között a különbség is elenyésző lesz, hiszen mindkét jegy célja ugyanaz: boldog párkapcsolat. Arra is most van a legnagyobb esély, hogy ők ketten örök hűséget fogadjanak egymásnak.