Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint pénteken – augusztus 10.

Itt a péntek, amit mindenki úgy várt, a hőség miatt viszont a legtöbb csillagjegy inkább pihenne, vagy elgondolkozna az élet nagy dolgain vagy éppenséggel saját életén.

Kos

A munkahétnek vége van, a Kosok viszont nehezen tudják elengedni a feladataikat, ezért egyre inkább felgyülemlik bennük a feszültség. Próbáljanak egy kicsit lazítani, és a hétvégén ne gondoljanak a munkára.

Bika

A Bikák régen érezték magukat ennyire nyugodtnak, ez pedig nemcsak saját maguknak, de környezetüknek is feltűnik. Töltsék a napot és a hétvégét azokkal, akiket a legjobban szeretnek.

Ikrek

Minden gondolatuk a vásárlás körül forog az Ikreknek a mai napon, így alig várják, hogy végezzenek a munkával, első útjuk pedig azonnal a plázába vezet. Lepjék meg magukat valami igazán csinos ruhadarabbal, hogy szuper legyen a hétvégéjük.

Fotó: Pexels / Leah Kelley

Fotó: Pexels / Leah Kelley

Rák

Egy nagyon fontos döntést szeretnének meghozni a Rákok, amit már egy ideje bizony halogatnak. Elérkezett az idő, hogy alaposan átgondolják a dolgokat, és fel merjék vállalni a véleményüket.

Oroszlán

Az Oroszlánoknak még a péntek is elképesztő pörgősen és eseménydúsan telik, egyik telefont a másik után kapják, ők pedig közben nem tudnak másra gondolni, csak egy bizonyos személyre. Érdemes lenne átgondolniuk a kapcsolati viszonyaikat.

Szűz

Igazán kiegyensúlyozott időszakuk van jelenleg a Szüzeknek, ami meg is látszik rajtuk. Kisimultak, nyugodtak, és mindenkivel elképesztő türelmesek. Ezen a napon különösen vevők ráadásul az új ötletekre is, amiket kreatívan tudnak a későbbiekben felhasználni.

Mérleg

Kisebb hiányérzetük van a Mérlegeknek, de ők maguk sem tudják, miért. Talán hiányzik nekik egy bizonyos személy, vagy nem akarnak beismerni valamit még saját maguknak sem. Nyugodjanak meg, hiszen a nap végére minden kivilágosodik számukra.

Skorpió

A Skorpiók a munka hősei, hiszen egész héten a maximumot nyújtották, és még pluszfeladatokat is vállaltak. Épp ezért ők is érzik, hogy abszolút megérdemlik a pihenést, a lazítást és a semmittevést.

Nyilas

Ha eddig jól telt a nyár a Nyilasoknak, akkor ez most csak még jobb lesz! Olyan váratlan események sorozata kezdődik el életükben, amikre ők maguk sem számítottak, de egy biztos; a nyár utolsó időszaka nagyon emlékezetes és szép lesz számukra.

Bak

Kissé üresnek érzik életüket a Bakok, de azt ők maguk sem tudják, hogy pontosan miért. Talán át kéne gondolniuk jelenlegi életüket, és hogy tényleg boldogok-e, vagy csak beleszoktak a helyzetbe…

Vízöntő

A Vízöntők már alig várják, hogy elkezdődjön a hétvége, de nem a pihenés, hanem inkább a feltöltődés és a társaság miatt. Szervezzenek a hétvégére egy jó kis szabadtéri programot a családdal vagy a barátokkal.

Halak

A Halak sokat betegeskedtek az elmúlt időszakban, ez viszont most végre javulásnak indul. Lehet, hogy ezeknek a panaszoknak inkább lelki okai vannak, amiket magukban kellene keresniük, és ha rájönnek, hogy igazából minden rendben van, akkor helyreáll a rend.