Csillagok

Ez a 3 csillagjegy megérzi a rossz dolgokat, mielőtt azok bekövetkeznének

Mindenki környezetében fellelhetők azok az emberek, akik különös megérzésekkel rendelkeznek. Olyan kifinomultan működik az intuíciójuk, hogy azt sokszor már el sem hisszük. Mégis, amikor bebizonyosodik, hogy valamit előre megmondtak, s az csak utólag következik be, akkor már elkezdünk hinni nekik, mégis megmarad bennünk a kétség, és azon gondolkozunk, vajon hogy csinálták. Érdemes lehet megnézni, mikor születtek, ez a 3 csillagjegy ugyanis megérzi a rossz dolgokat, mielőtt azok bekövetkeznének.

Rák

A Rákokról köztudott, hogy rendkívül érzékenyek. Ez nem is meglepő, hiszen uralkodó bolygójuk a Hold, a hangulatuk pedig az ár-apállyal együtt is változhat. Érzékenységük megmutatkozik abban is, hogy rendkívül fogékonyak a környezetük történéseire, illetve más emberek érzéseire. Együttérzők, hamarabb kerülnek egy hullámhosszra bárkivel, aki a közelükbe kerül, mint akárki más – így már jóval hamarabb tisztában vannak mások érzéseivel, szándékaival – így a rossz híreket is hamarabb „kiszagolják”.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Skorpió

Talán meglepő lehet, hogy a Skorpió is felkerült erre a listára, pedig ha belegondolunk, egyértelmű: a Skorpiók szenvedélyesek, mindent érzésből tesznek, így azt is megérzik, hogy ki az, akiben meg lehet bízni, és ki az, aki hazudik. Persze ezt az intuitív oldalukat szeretik elrejteni a külvilág elől, olykor ezért is maradnak inkább csendben. Előbb kiismerik a környezetüket, és csak azután cselekszenek. Ez a tulajdonságuk egyesek szemében félelmetessé teheti őket, a Skorpiók pedig, mi tagadás, élvezik, hogy tartanak tőlük.

Halak

Természetesen a Halak sem maradhattak le a listáról – ők a jegyek közül a másodikok, ha érzékenységről és együttérzésről van szó. A Neptunusz az uralkodó bolygójuk, aminek köszönhetően például hatalmas képzelőerejük és fantáziájuk van. Érzékenységüket mi sem mutatja jobban, mint hogy bárki érzelmeit képesek szinte pillanatok alatt felvenni. Azt mondják, nyitva a harmadik szemük – és ennek köszönhetően az elméjük szinte eggyé olvad az univerzummal.