Csillagok

Milyen háziállat való nekünk? Horoszkópunk elárulja

Míg egyes csillagjegyeknek az aktívabb, nagy mozgásigényű állatok felelnek meg, mások a nyugodtabb temperamentumú kis kedvenceket részesítik előnyben. Ha nehezen tudjuk eldönteni, milyen háziállat válhatna az igazi kedvencünkké, az asztrológia segítségünkre lehet a választásban.

Kos

A Kosok jól kijönnek a sok mozgást, figyelmet igénylő kutyákkal, így a német juhász vagy skót juhász remek válaszás lehet számukra. 

Bika

A Bikák természetükből adódóan jobban érzik magukat a nyugodt, lassabb állatok között. Ajánlhatók nekik a teknősök, de a cicákkal is könnyen megtalálják a közös hangot.

Ikrek

Az Ikrek az intelligens, szociális és alkalmazkodó állatokat szeretik a leginkább, a beagle, a golden retriever és az uszkár igazán sok örömöt hozhat az életükbe.

Rák

A Rákok családorientáltságához olyan állat illik, mely jól elvan a gyerekekkel, pédául a skót juhász, a golden retriever vagy akár a buldog, de a perzsa macskák is szóba jöhetnek.

unsplash.com/Daniela Kalwarowskyj

unsplash.com/Daniela Kalwarowskyj

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretnek kilógni a sorból, ezért valamilyen kevésbé tipikus háziállat áll jól nekik, amilyen például az afgán agár, angol szetter, de akár egy édes kis csincsilla is bearanyozhatja a napjaikat.

Szűz

A Szüzek kimért eleganciájához a fajtatiszta kutyák illenek a leginkább, de esetleg egy csicsergő madárka vagy egy burma macska is megfelelő választás számukra.

Mérleg

A Mérlegek számára fontos, hogy dédelgethessék az állatokat, így tudják a leginkább kiélni szeretetigényüket. A cicák és a tengerimalacok is nagyszerűen állják a szeretetfröccsöket.

Skorpió

A Skorpiók szeretik a különleges, egzotikus dolgokat, és az állatokkal sincs ez másként. A madarak és a hüllők, de a halak közt is megtalálhatják kedvencüket.

Nyilas

A Nyilasok az önálló, karakteres egyéniségű állatokkal jönnek ki leginkább, így például a cairn terrier, skót terrier vagy az agár találhat náluk otthonra, de a macskákkal is jól megértik egymást.

Bak

A Bakoknak fontos, hogy háziállatuk jól idomítható és könnyen kezelhető legyen, így elsősorban a pásztorkutyák, például a huskyk nyerik el tetszésüket.

Vízöntő

A Vízöntők szívesen mentenek állatokat, ezért számukra talán nem is az állat fajtája, hanem a körülményei jelentik az első számú szempontot. Emellett hozzájuk is inkább a független, önálló állatok illenek, például a macskák vagy a pekingi palotakutya.

Halak

A Halak számára jó választást jelentenek a cicák, de az ázsiai típusú kutyákkal, például a csau csaukkal vagy shar peiekkel is jól kijönnek.