Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint csütörtökön – augusztus 9.

A derült égbolt derűs hangulatot is varázsol a legtöbb csillagjegy szülöttének, de van közülük néhány, amelynek kihívás lesz a mai nap.

Kos

A Kosok ma különös óvatossággal vegyék igénybe a tömegközlekedési eszközöket, mert a hőségben ők lehetnek rosszul a legnagyobb valószínűséggel, ha nem vigyáznak. Mindenképpen legyen náluk kellő mennyiségű folyadék és a nyakba akasztott vizes törülköző is kitűnő megoldás lehet a kánikula ellen.

Fotó: Unsplash/ Erik Stine

Fotó: Unsplash/Erik Stine

Bika

A Bikákra nincs különösebb hatással a mai nap, éppen ezért egy jó lehetőség számukra, hogy céljaik megvalósítására fordítsanak több időt és pontosan, lépésről lépésre megtervezzék azt.

Ikrek

Az Ikrekben lévő dualitás mindkét személyisége megjelenhet egy döntés előtt és kizárólag csak rajta múlik, hogyan alakul a napja a továbbiakban. Még délelőtt számítson az eldöntendő kérdésre, mert ez lesz a további hangulatának is a záloga.

Rák

A jegy szülöttének a derűs hangulat teljesen adott. Ha a reggel még nem is úgy alakult, ahogyan várták, a tiszta égbolt tiszta gondolatokat is kölcsönöz számára, amikből valami grandiózus ötlet születhet.

Oroszlán

Minden oka megvan a jókedvre, hiszen munkahelyén megbecsülik, kollégái támogatják, ahogyan barátai és családtagjai is bőségesen adnak ezekből a gesztusokból. Érdemes lenne kihasználni ezt a sok pozitív energiát és belefektetni egy terv megvalósításába.

Szűz

Ma ismét előjöhet a pihenés vágya, minden bizonnyal a nagy meleg okozza ezt a nagy nyomást is. Éppen ezért a Szűznek különösen érdemes odafigyelnie az egészségére, mert könnyen megfeledkezhet a megfelelő folyadék- és sóbevitelről, valamint a légkondicionáló mellett se tartózkodjon hosszabb ideig, mert könnyen megfázás lehet a vége. Az pedig a kánikulában a legkellemetlenebb érzés.

Mérleg

Már a nyaralás lázában ég, azonban vár még rá némi adminisztrációs feladat. Használja ki a rendelkezésére álló időt és nézze át az okmányait, mert könnyen lehet, hogy valamelyik irat érvényességi ideje éppen most jár le. Ne a határnál derüljön ez ki, a hivatalokban pedig most különösen jól telhet az idő, gyors ügyintézéssel, védőitallal a hűvösben.

Skorpió

A Skorpiónak eljött az idő, hogy önmagával töltsön némi időt. Töltődjön, kapcsoljon ki, ugyanis ez elengedhetetlen a magánélete zökkenőmentességéhez. Az egyedül töltött időszakokban jönnek a legjobb gondolatok, amik minden esetben minket támogatnak. Használjuk ki!

Nyilas

Lehetősége adódik új ízek kipróbálására és új élmények megtapasztalására. Most minden a Nyilasoknak kedvez, nekik keresni sem kell, a lehetőségek spontán hullanak az ölükbe és jobbnál jobb dolgok történnek velük. Talán most már az is nyílt titok, hogy Fortuna őket szemelte ki magának.

Bak

A jegy szülötte képtelen elviselni a nyári forróságot, ezért a hűvös mozit vagy az árnyékos tópartot választja. Nem tud megülni egy helyben, valahová mennie kell, valamit csinálnia kell, és pontosan ezért lehet nagy szerencsében része.

Vízöntő

Rengeteg munka jellemzi mostanában a Vízöntőket, de mint mindennek, ennek is meglesz a gyümölcse. Mivel kitartása is örömteli, így a legnagyobb jutalom vár rá a megtett út végén.

Halak

Mindig elkél egy jó barát tanácsa, főleg, ha bizonytalanok vagyunk egy adott témában. Hallgassunk rá bátran, adjunk neki meg minden bizalmat, hiszen ez lesz a Halak új és harmonikus életének záloga. Nagy ez az átalakulás, de minden befektetett energia többszörösen térül meg.