Csillagok

Ebből a 4 csillagjegyből lehet a legjobb vezető

Tudjuk, hogy mi a főnökünk csillagjegye? Már csak azért lehet fontos ez, mert állítólag a születési dátumunk is meghatározhatja, hogy milyen vezetők vagyunk – és ha szerencsénk van, a bennünket irányítók is ezek közül a csillagjegyek közül kerültek ki. Esetleg a gyermekünk született szerencsés csillagzattal? Mutatjuk: ebből a 4 csillagjegyből lehet a legjobb vezető.

Kos

A Kosok azok a fajta vezetők, akikkel könnyű beszélgetni, szót érteni és általában nagyon kedvelik a beosztottjaik. Ha bárkinek segítségre van szüksége, lehet rájuk számítani, szívesen segítenek bárkinek. A jegy szülöttei jól bánnak a hatalmukkal – tudják, hogy mi a csoport érdeke, amit igyekeznek érvényesíteni is úgy, hogy közben saját magukat sem helyezik feltétlenül háttérbe. Népszerűségüknek köszönhetően felnéznek rá az alkalmazottaik.

Fotó: StockSnap.io/Brooke Lark

Fotó: StockSnap.io/Brooke Lark

Bika

Kakukktojásnak tűnhet a listán a Bika, de nem véletlen, hogy felkerült! A jegy szülötteinek remek képességük van ahhoz, hogy összekapcsolják a barátságot a munkával. Sokszor éppen azért kerülnek vezető pozícióba, mert arra törekszenek, hogy megvédjék a barátaikat. Gondoskodnak a beosztottakról és jó döntéseket hoznak a saját és a csapat érdekében egyaránt. Egyedül a fokozott stresszhelyzet billentheti ki őket.

Oroszlán

Az Oroszlánok természetüknél fogva jó vezetők, ők azok, akik kérdés nélkül elvállalják ezt a posztot. Nem is arról van szó, hogy főnökök akarnak lenni, egyszerűen csak úgy érzik, nincs náluk alkalmasabb személy erre a feladatra. Ha egy problémát meg kell oldani vagy egy kilátástalan helyzetet helyreállítani, akkor ők a mi embereink. Erősek és a legjobb tudásuk szerint dolgoznak.

Bak

Többek között elképesztő önuralmuknak köszönhetik a Bakok, hogy őket is a jó vezetők közé sorolják. Emellett munkamániások és maximalisták is. Lehet rájuk számítani, viszont elvárják, hogy a munkatársak bebizonyítsák nekik, hogy érdemes értük tűzbe tenni a kezüket. Gondoskodnak a beosztottakról, miközben megtartják vezető pozíciójukat – igazi példaképek lehetnek mások számára.