Csillagok

Ezt az egy dolgot még meg kell tennünk a nyáron a horoszkóp szerint

A nyár sokaknak hozza el a jól megérdemelt pihenést, de ez a hátralévő néhány hét feladatokat is tartogat: arra bátorítanak a bolygók, hogy végezzünk egy kis lelki munkát, hogy kapcsolatba kerüljünk szívünk valódi vágyaival. Ismerjük fel, mire van szükségünk leginkább, tegyük meg az első lépést a célhoz vezető úton.

Kos

A Kosoknak érdemes beiratkozniuk egy meditációs vagy jógakurzusra, illetve egy méregtelenítő elvonulás is jót tenne neki.

Bika

A Bikák használják még ki nyár utolsó heteit egy kis szórakozásra, és csináljanak valami szokatlant, menjenek például vidámparkba vagy állatkertbe.

Ikrek

Az Ikreknek érdemes még a nyár vége előtt átrendezniük a lakást, vagy legalábbis végrehajtani rajta egy kis dekorfrissítést.

Rák

A Rákok fordítsanak időt a művészi önkifejezésre, írjanak naplót vagy ragadjanak ecsetet, esetleg iratkozzanak be egy festőtanfolyamra.

unsplash.com/Annie Spratt

Fotó: unsplash.com/Annie Spratt

Oroszlán

Az Oroszlánok vegyenek maguknak néhány új kiegészítőt, vagy készítsék el saját kezűleg ékszereiket.

Szűz

A Szüzek számára talán eljött az ideje, hogy kicsit felfrissítsék a megjelenésüket, talán egy új frizura, új hajszín vagy új smink hozza meg a kívánt eredményt.

Mérleg

A Mérlegek számára különösen kedvező ez az időszak, hogy önismereti utazást tegyenek a tudattalan mélyén, és meggyógyítsák esetlegesen káros mintáikat.

Skorpió

A Skorpióknak érdemes önkéntes munkát vagy jótékonysági tevékenységet vállalniuk a nyár utolsó hónapjában, akár csak egyszeri alkalommal vagy heti néhány órában.

Nyilas

A Nyilasoknak érdemes karrier- vagy munkahelyváltásban gondolkodniuk és megtenniük a szükséges lépéseket. Ha fontolgatják, hogy vállalkozást indítanak, itt az idő belevágni.

Bak

A Bakoknak érdemes kalandos kirándulásra menniük, ami kicsit kizökkenti őket a komfortzónájukból, és feltöltő élményekkel ajándékozza meg.

Vízöntő

A Vízöntők szervezzenek randit a nyár utolsó napjaira, és éljék ki a bennük lakó csábítót. Ezt azok is megtehetik, akik párban élnek, mert egy romantikus program mindig jót tesz a kapcsolatnak.

Halak

A Halak számára talán az elköteleződés kerül fókuszba, érdemes tehát dönteniük arról, hogy a következő szintre lépnek-e a kapcsolatukban vagy egy projektjük kapcsán.