Csillagok

Az állathoroszkóp segít közelebb kerülni házi kedvencünkhöz

Butaság, vagy éppenséggel elgondolkodtató apróság, ami segít abban, hogy közelebb kerüljünk a házi kedvenchez? Akárhogy is, az állatok sem véletlenül akkor jöttek a világra, amikor – az asztrológia szerint.

Kos (március 21. – április 19.)

Ha egy Kos kutya nem jön, amikor szólítjuk, ne vegyük magunkra a dolgot: ez a kutya intelligens és játékos, de rettenetesen makacs. Majd ő eldönti, mikor hova megy és mit csinál.

Fotó: Unsplash/ Andrew Santellan

Fotó: Unsplash/ Andrew Santellan

Bika (április 20. – május 20.)

Imádják a hasukat, szívesen lustálkodnak, többet alszanak, mint az átlagkutya. Ezzel együtt szeretnek flörtölni, igenis felfigyelnek kutyatársaikra.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az élet egy Ikrek kutyával soha nem unalmas: ugyan nehéz őket megnevelni és fegyelmezni, cserébe viszont imádják mutogatni magukat, és fontos számukra, hogy a figyelem középpontjában legyenek. Ki tudna haragudni egy Ikrek kutyusra?

Rák (június 21. – július 22.)

Melegszívű, simulékony természetű, nyugodt állat. Örömmel eljátszik a gyerekekkel, a legkisebbeket sem bántja. A változásokra különösen érzékeny, egy költözés nagyon megviselheti.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Szereti, ha királyként bánnak vele, és mindent megkap, ami szemének-szájának, mancsának ingere. Felháborodik, ha nem törődnek vele eleget, ezért elfoglalt családba nem ajánlják, ahogy második, harmadik házi kedvencnek sem ideális az Oroszlán eb.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A „jó kutya” mintapéldánya. A legboldogabb akkor, ha feladatot kap: házőrzés, vadászat, játék a gyerekkel, vakvezetés. Ezek azok a kutyák, amelyeket könnyű betanítani, és megbízhatóan végzik feladatukat, bármi is történjék.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Szeretnek új dolgokba vágni, ugyanakkor könnyen elunják magukat. Fontos, hogy szeretet és nyugalom vegye körül őket, stresszhelyzetben könnyen összezavarodnak és kiszámíthatatlanná válnak.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Intenzíven él, nagyon tud szeretni és gyűlölni is. Imádja gazdáit a rajongásig, de aki bántja, azt képes volna egyetlen harapással elpusztítani, ha súlycsoportja engedné. A Skorpió kutya nem felejt, bánjunk vele szeretettel.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Imádja az emberi kacajt, örömmel megnevetteti azokat, akikhez kötődik. Fontos számára, hogy figyeljenek rá, a kutyaiskolák eminense ezért általában.

Bak (december 22. – január 19.)

Fontos számára a kihívás, aminek híján könnyen elunja magát. Lassan, megfontoltan cselekszik, a hirtelen változások felzaklatják. Szereti a kiszámítható dolgokat, és imád versenyezni: főleg, ha kiszámítható módon ő győz.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ő az, aki mindig megnevetteti gazdáit. Vicces kedvű, jópofa, játékos kutya, viszont kiszámíthatatlan is egyben.

Halak (február 19. – március 20.)

Halak kutya, hát csodálkozunk, hogy imádja a vizet? Nyugodtan vigyük magunkkal a strandra, a tóhoz, fürdessük meg többször is (fajtától függően), hiszen ő aztán él-hal a víz elemért, és akkor igazán boldog, ha a közelében lehet… gazdája társaságában.

Forrás: Astrology Weekly