Csillagok

Tehetséges és kiválasztott lelkek: az indigógyerekek

Az indigógyerekek az aurájuk színe alapján kapták ezt a különleges elnevezést. Mivel mindannyian mások vagyunk, más energiák határoznak meg bennünket, a körülöttünk kialakuló energiamező színe is más és más. Azt mondják, a tapasztalatok szerint az indigógyerekek aurájában a királykék vagy indigókék uralkodik – ők azok, akik tehetséges és kiválasztott lelkek, akik arra születtek, hogy megváltoztassák a világot.

Állítólag azért születtek a világra, hogy megváltoztassák azt: kreativitásuk, erejük és energiájuk révén jobbá és szebbé tegyék. Az indigógyerekekre az 1970-es években kezdtek felfigyelni, bár már korábban is közöttünk éltek, addig másképp foglalkoztak velük, másképp értelmezték a jelenlétüket a világunkban. Arra születtek, hogy beteljesítsék a küldetésüket, hogy felrázzák a modern világot, és előkészítsék az utat a következő nemzedék számára. Békét és harmóniát hozzanak mindenkinek.

De nem csak a gyerekeknél, akár felnőttkorban is találhatunk olyanokat, akikre igaz ez a jellemzés, akik indigógyermekként, felnőtt testben élnek közöttünk. Mutatunk néhány olyan jelet, ami segítségével arra következtethetünk, hogy valaki a környezetünkben indigógyerek. Vagy lehet, hogy éppen mi magunk vagyunk azok.

Fotó: iStock.com/Mitch

Fotó: iStock.com/Mitch

Különlegesnek születtek

És tudják is magukról, hogy ők különlegesek. Érzik, hogy mások, mint a többiek, hogy valami különleges képesség van a birtokukban, amit mások nem biztos, hogy értenek.

Arra vannak kötelezve, hogy ott legyenek, ahol

Magabiztosak és arrogánsak egy időben, mert tudják, hogy valami nagy dolog vár rájuk, valami nagy feladatuk van, amit nem tudnak megnevezni.

Nagy elvárásaik vannak

Nemcsak önmaguk, de a környezetük felé is. A tökéletesre törekszenek, arra, hogy minden jobb és még jobb legyen, és ugyanezt várják el másoktól is. Ebből is következik, hogy nagyon kritikusak mindennel és mindenkivel szemben.

Érzékenyek

Másképp látják a világot, mint általában a többiek. Magabiztossággal állítják, hogy ismerik a helyes utat, és ők azt követik, és hajlamosak akár megsértődni is, ha mások nem látják, nem értik, hogy mit, miért tesznek. Ha ők uralkodnának, nem lenne több probléma a világon.

Másképpen vitatkoznak

Megvannak a saját nézeteik és meglátásaik, amiket sokszor nem értenek meg a körülöttük lévő emberek, ezért lázadónak és kritikusnak tűnhetnek mások, akár éppen a hatalom szemében.

Megváltoztatnának mindenkit

A szabályok betartása és az elvárásoknak való megfelelés nehezükre esik, amit általában mindenki „normálisnak” gondol, azt ők elvetik, és gyakran ellentétes dolgokat éreznek „normálisnak”.

Fotó: iStock.com/UlianaPetrosian

Fotó: iStock.com/UlianaPetrosian

Kreatívak

Jellemzően valamely képzőművészeti ágban jeleskednek, vagy éppen a zenéjükkel hívják fel mások figyelmét arra, hogy a világ másmilyen is lehet – és ezek segítségével mutatják meg a világnak, hogy ők hogyan képzelik el azt.

Kívülálló különcök

A környezetük általában csak annyit lát belőlük, hogy nem illeszkednek be, kilógnak a többiek közül. Magányos lázadók, akik nem hajlandóak a kompromisszumra, legfeljebb megpróbálnak alkalmazkodni a saját békéjük érdekében – de ez jellemzően nem működik hosszú távon.

Vonzódnak a lélekhez és a spiritualitáshoz

Anélkül, hogy foglalkoznának vele, egyszerűen veleszületett képességük van az embereket más szemmel látni, kiismerni őket, és észrevenni a valódi arcukat az álarcuk mögött. Nagyon érzékenyek.

Frusztráltak

Feszültséget okozhat bennük, hogy a változás, amit szeretnének, nem valósul meg. Emiatt nyughatatlanok és csalódottak. Úgy érzik, nem tesznek eleget. Próbálnak türelmesek lenni, de ha nem látják a változás kis jelét sem, elveszthetik a türelmüket.