Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint szerdán – július 11.

A változékony idő változékony hangulatot okozhat a csillagjegyeknek. Egyesek feszülten, míg mások unottan fogják tölteni a mai napot.

Kos

Mozgalmas és néhol feszült napok állnak a Kosok mögött, ezért most jól jön nekik a nyugalom, amit ma meg is tapasztalhatnak. Ám fontos, hogy ezt a nyugalmat ne másoktól várják el, hanem saját magukban keressék.

Bika

Az idő ma egy kicsit borúsabb és kiszámíthatatlanabb, és ez megérződhet a Kosok hangulatán is. A csendes, munkával töltött napot próbálják meg minél hasznosabban eltölteni.

Fotó: unsplash.com/joshuarawson

Fotó: unsplash.com/joshuarawson

Ikrek

Még a borús idő sem szegheti a kedvüket az Ikreknek, hiszen ma egy különleges személlyel találkozhatnak. Használják ki maximálisan az együtt töltött időt!

Rák

A sok munka után a Rákoknak elérkezett a pihenés ideje, amit már mindennél jobban vártak. Épp ezért engedjék el a problémákat, és adják át magukat a nyárnak!

Oroszlán

Még ha nyaralásukat is töltik az Oroszlánok, úgy érzik, nem a megfelelő helyen vannak, vagy unatkoznak. Ennek egy túl elhamarkodott döntés az oka, ami alapvetően illik az Oroszlánok jellemére. Talán érdemes hamarabb hazatérni és visszacsöppenni a szeretett pörgéshez.

Szűz

Nehezen viselhetik a Szüzek, hogy még csak szerda van, ráadásul az idő sem fényes, de aggodalomra semmi ok. A következő napokban nemcsak az idő, de kedvük is sokkal jobb lesz!

Mérleg

Hangulatügyileg nincsenek a legjobb passzban a Mérlegek, úgy érzik, összegyűltek a felhők a fejük fölött. Próbálják meg teljesen más szemszögből nézni a dolgokat, kezdjenek új lappal! Egy új frizura talán jó kezdet lehet.

Skorpió

Kifejezetten fáradtnak érezhetik ma magukat a Skorpiók, de sajnos még csak a hét közepe van. Ha tehetik, vegyenek ki egy-két nap szabadnapot, így ki tudják pihenni az őket ért stresszt.

Nyilas

Ha mára valami szabadtéri programot terveztek az Ikrek, ütemezzék át a napjukat, az idő ugyanis nem nagyon lesz alkalmas se strandra, se pedig piknikre.

Bak

A Bakokat nem zavarja a rossz idő, és úgy döntenek, kipróbálnak pár érdekes receptet, hogy meglepjék a párjukat. A végeredmény garantált siker lesz, így vágjanak csak bele!

Vízöntő

Csendes napra számíthatnak a Vízöntők, nem sok történéssel, ami kissé idegesítheti is őket, hiszen lételemük a pörgés. Egy ilyen nap még belefér, emiatt felesleges feszengeni!

Halak

Váratlan pénz állhat a házhoz a Halaknak, amire még ők sem számítottak. A legjobb pedig, hogy mindez a legjobb pillanatban jön, a pénznek nem is lehetne jobb helye!