Csillagok

Csillagokban a titok: így lehetünk a legegyszerűbben boldogok a horoszkópunk szerint

Az élet nem csak móka és kacagás, bizony bárkivel előfordulhat, hogy szinte egyik napról a másikra megmagyarázhatatlan szomorúság, kedvetlenség lesz rajta úrrá. Ilyenkor nem tudjuk, mihez kezdjünk magunkkal, mit tegyünk, hogy elmúljon ez a bosszantó rosszkedv. Szerencsére a csillagjegyünk ebben is a segítségünkre lehet: így lehetünk a legegyszerűbben boldogok a horoszkópunk szerint.

Kos

A Kosokról köztudott, hogy nagyon energikusak, ezért talán nem is meglepő, hogy a rosszkedvükből is főként a fizikai aktivitás segíthet kihúzni őket. Akár már egy kiadós séta is elegendő lehet, de ha van rá lehetőség, akkor valami ennél sokkal intenzívebb mozgást is kereshetnek, vagy egy bokszzsákot, amit addig püfölhetnek, ameddig csak jólesik nekik.

Bika

Egyértelműen a pihenés, a relaxálás a legjobb módja annak, hogy a Bikák visszanyerjék az életkedvüket. A jegy szülöttei ugyanis jellemzően hedonisták, vagyis bármiféle kényeztetésnek örülnek, és a szomorúságukat is nyomban elfelejthetik például egy szuper masszázs vagy testkezelés, arcpakolás és pezsgőfürdő után.

Ikrek

A szellemi kihívás, az intellektuális viták dobják fel az Ikrek jegy szülötteit. Szeretik megdolgoztatni az agyukat, és ha rossz a kedvük, egy-egy olyan kihívás, amelyben próbára tehetik a kreativitásukat és intelligenciájukat, feldobhatja őket. Ha nincs ilyesmire kilátás, egy újabb filozófiai irányzaton való elmélkedés is megteheti.

Rák

A Rákoknak fontos a minőségi időtöltés, de nem feltétlenül törekszenek arra, hogy fizikailag is megmozduljanak. Sokkal inkább szeretnek találkozni emberekkel, olyanokkal, akik szeretik és törődnek velük és fordítva. Egy jó beszélgetés, egy szórakoztató program igazán feltölti őket energiával és visszakaphatják általa az életkedvüket.

Fotó: iStock.com/Rawpixel

Fotó: iStock.com/Rawpixel

Oroszlán

Bár fontos számukra a figyelem, nem mindegy, hogy kiktől kapják meg azt az Oroszlánok, ha rossz a kedvük, szívesen találkoznak a barátaikkal, és mulatnak egy nagyot – tőlük ugyanis nemcsak az igényelt figyelmet kapják meg, de azt a pozitív értékelést, visszacsatolást, amire egy szomorú Oroszlánnak nagy szüksége van.

Szűz

A természetben találják meg a leghamarabb a jókedvüket és a boldogságukat a Szűz jegy szülöttei. Már egy kis kertészkedés is jobb kedvre derítheti őket, vagy egy kis főzés a szabad ég alatt. Vagy a konyhában, a lényeg, hogy valami igazán finomat és egyedit alkossanak. A főzés vagy a hasonló kreatív dolgok mindig megnyugtatják a Szűz jegyűeket.

Mérleg

A kikapcsolódás, a relaxálás, a meditáció mindenki számára fontos, de talán a Mérlegek értékelik a leginkább az ezek által kialakult egyensúlyt és harmóniát. Igyekeznek az elméjüket mindig egyre tágítani, befogadóvá és tudatossá válni – rosszkedv vagy szomorúság esetén is ez a meditáció, az elme és a test lenyugtatása a legfontosabb a számukra.

Skorpió

A valódi, mély beszélgetések a Skorpiók mentsvárai a borongós időkben: fontos számukra, hogy kapcsolódjanak valakihez vagy valakikhez, amikor úgy érzik, minden összejött nekik, és szükségük van valamire, ami feltöltheti őket. Ráadásul nemcsak beszélni, de hallgatni is jól tudnak, igazi amatőr terapeuták lehetnek.

Nyilas

A Nyilasok is jellemzően olyanok, akiknek a fizikai aktivitásra van szükségük ahhoz, hogy lecsillapodjanak. Csakhogy a jegy szülöttei sokkal inkább a kalandos és szórakoztató fajtáját kedvelik a stresszt vagy szomorúságot levezető mozgásnak, mint például egy nagy kirándulás, hegymászás vagy egyszerűen egy hosszú hétvége egy ismeretlen helyen.

Fotó: iStock.com/nd3000

Fotó: iStock.com/nd3000

Bak

Nagy tervezők, ezért szeretnek is mindent jól megtervezni a Bakok. Rajonganak a rendért és a rendszerért még akkor is, ha a lelkük szabad. Ha éppen rosszkedvük van vagy szomorúak, az teheti őket újra boldogabbá, ha sikerül megtervezniük, megszervezniük a következő lépést, és újra látják a célt vagy egy új célt.

Vízöntő

Közösségben érzik jól magukat a Vízöntők – hogy újra megtalálják az életük értelmét, szívesen önkénteskednek, vagy tüntetnek valami ellen/mellett, amit a szívügyüknek éreznek. Az egyik legintelligensebb csillegjegy, amelyik számára fontos, hogy az elméje is dolgozzon és használhassák a kreativitásukat.

Halak

Elvonulni és aludni – ennyire egyszerű a Halak jegy szülöttei által követett recept, ha kimerülésről, rosszkedvről vagy szomorúságról van szó. És ha jól kipihenték magukat, újra energiával telve vethetik bele magukat az életbe, a mindennapok teendőibe. De hogy meddig tart ez a visszavonult pihenés, azt nem tudni. Viszont utána újra mosolyogva léteznek!