Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint kedden – július 10.

Végre itt az anyagi és szakmai előrelépés lehetősége a Baknak, a Szűz pedig lehetőséget kap arra, hogy régi családi viszályt rendezzen. Horoszkóp keddre.

Kos

A komoly erőpróba után most ideje picit lazítani, de figyelem: még csak csatát nyert a büszke Kos, korántsem háborút.

Bika

A Bika számára most az a legfontosabb, hogy sikerüljön megteremtenie az érzékeny egyensúlyt a munka és a magánélet között: ehhez kell egy kis idő a töltődésre is.

Ikrek

Izgalmas flörtlehetőség kínálkozik ma az Ikrek számára, ami azoknak a napját is felpezsdíti, akik egyébként boldog párkapcsolatban élnek. Egy kis játék belefér, nem igaz?

Rák

Ideje leráznia magáról azokat, akik semmit sem tesznek hozzá az életéhez, az energiát viszont viszik. A Rák most végre tiszta lappal indulhat, ha sötét emberi kapcsolatokról van szó.

Fotó: iStock.com/Wavebreakmedia

Fotó: iStock.com/Wavebreakmedia

Oroszlán

Az Oroszlán az elmúlt időszakban sokat dolgozott mások helyett, mind szerettei körében, mind pedig a munkahelyen. Végre itt az idő, hogy kicsit hátradőljön és lazítson egyet.

Szűz

A Szűz megkapja végre a lehetőséget egy régi, hosszú ideje húzódó családi konfliktus rendezésére. Hogy aztán tud-e vele élni? Az már rajta múlik.

Mérleg

Laza pihenőnap ez a Mérleg számára, amire bizony alaposan rászolgált. Érdemes ejtőzni egyet a strandon, könyvvel a kezében, ha csak megteheti.

Skorpió

Teljesen fölösleges állandóan féltékenykedni, különösen, ha a Skorpiónak nincs is oka rá. Ez most csak paranoia, tessék megnyugodni.

Nyilas

Még mindig szerencsevonaton ül a Nyilas, minden megmozdulása siker, amihez ér, arannyá válik. És végre hosszú, megszakítás nélküli, pihentető alvás várja az este folyamán…

Bak

Egy meglehetősen nehéz időszak után végre itt az anyagi és szakmai előrelépés lehetősége a Bak számára. Eddig csak vetett, de most végre arathat is, csak arra kell ügyelnie, hogy ne a célegyenesben adja fel.

Vízöntő

Kulturális vagy művészi élményben lehet része ma a Vízöntőnek: vagy ő alkot, vagy más alkotásával lesz gazdagabb.

Halak

Váratlan konfliktus üti fel a fejét a Halak háza táján, de nem érdemes túl sokat aggódni emiatt: hamarosan a helyükre kerülnek a dolgok.