Csillagok

Ennek a 3 csillagjegynek alakul a legszerencsésebben a hete

A héten több, izgalmas égi esemény is felbolygatja a csilagjegyek megszokott életét, és ez mindenkinek adhat egy kis lendületet az új kezdetekhez. De vajon ezek a csillagállások melyik jegyeknek kedveznek leginkább? Áttekintésünkből kiderül.

A hét egyik legnagyobb asztrológiai történése a részleges napfogyatkozás, amely felerősíti a Rák újhold hatásait. Elsősorban az empatikus és intuitív Rákokat érinti mindez, akik rég nem látott belső megújuláson mehetnek keresztül a napokban. A részleges napfogyatkozások mindig a friss kezdeteket, valamint az új lehetőségeket hozzák el, és ez szinte minden csillagjegy életében felér egy fellélegzéssel. Régi visszatartóerők hatása szűnhet meg most. Az aktuális energiákból ezúttal a Rákok mellett leginkább a Nyilasok és a Halak profitálhatnak leginkább, de azokat is érinti, akiknek az aszcendensük esik ezekbe a jegyekbe.

pexels.com/Oleksandr Pidvalnyi

pexels.com/Oleksandr Pidvalnyi

A Rákokra megújulás vár

A Rákok most megléphetik azokat a változtatásokat, amelyeket régóta fontolgatnak, ehhez minden támogatást megkapnak az univerzumtól: személyiségüket erő és eredetiség hatja át, és kellő lendülettel vágnak bele új dolgokba. Talán új szokást alakítanak ki, esetleg rátalálnak életük hobbijára.

A Nyilasok életében összeáll a kép

Könnyen lehet, hogy a Nyilasok eddig uralkodó bolygójuk, a Jupiter hátrálása miatt úgy érezték, nem tudnak előrelépni, beragadt az életük. Ennek most egycsapásra vége szakad, és a jegy szülöttei tényleg nyílegyenesen haladhatnak. Gyors és akadálymentes száguldás kezdődhet régóta dédelgetett céljaik felé.

A Halakra rátalál az ihlet, bárhol is legyenek

A részleges napfogyatkozás a Halak életébe vidámságot, szépséget és kreativitást hoz. Lehet, hogy az elmúlt hónapokban gondot okozott a motiváció és nehezen tudtak lelkesedni, most azonban az univerzum a tenyerén hordozza őket és új ötletekkel ajándékozza meg, amelyből akár saját vállalkozást is indíthatnak vagy művészi terveik megvalósításában léphetnek előre.