Csillagok

Ez a 4 csillagjegy a hosszú távú kapcsolatok híve

A születési dátumunk sok mindenben befolyásolhatja azt, hogy milyenek vagyunk, hogyan reagálunk bizonyos helyzetekben, hogyan viszonyulunk az egyes dolgokhoz. Állítólag a párkapcsolatban való viselkedésünket is meghatározhatja, hogy melyik jegyhez tartozunk – nem törvényszerű, de nem is árthat tudni, hogy mely csillagjegyek azok, akik jellemzően inkább hosszú távra terveznek. Íme!

Bika

Talán nem meglepő, hogy a stabilitást és állandóságot kedvelő Bikák rajta vannak ezen a listán. Szeretik a biztonságot, és egy hosszú távú kapcsolat többek között ezt nyújtja a számukra. Mivel nemigen bírják a változásokat, ezért az első problémáknál inkább megoldást keresnek, mintsem szakítanának. Persze ez nem azt jelenti, hogy képtelenek a szakításra, de a bizalom és a hűség jegyében sokáig kitartanak a párjuk mellett.

Fotó: Unsplash/ Andrew Itaga

Fotó: Unsplash/Andrew Itaga

Rák

Az érzékeny Rákok szerelmes típusok, akik ha megtalálják a párjukat, amellett kitartanak jóban-rosszban, és nem hagyják, hogy kihűljön a kapcsolatuk. Ugyancsak a biztonságra törekszenek, és semmi sem biztosítja ezt jobban a számukra, mint az elkötelezettség. Családközpontúak, és olyanok, akik a fészekrakásra törekszenek, nem pedig a múló kalandokra.

Oroszlán

Az Oroszlánok hűségesek, és nem félnek, nem kényelmetlen számukra, ha hosszú távú kapcsolatban vannak, sőt! A változásoknak ők is ellenállnak, vagyis a rövidtávú viszonyok nemigen érdeklik őket. Igyekeznek mindig mindennek a jó oldalát nézni, segíteni, támogatni a párjukat mindenben, amiben csak tudják. Optimisták, igyekeznek a partnerüket boldoggá tenni.

Mérleg

A szeretet és a kapcsolatok bolygója, vagyis a Vénusz irányítja a Mérlegeket, érthető, hogy miért játszik ez a két dolog fontos szerepet az életükben. Stabil és egészséges kapcsolatra törekszenek, amelyben egyenrangúak a felek. Kissé ellentmondásosnak tűnhet, hogy a Mérlegeknek van egy meglehetősen kacér oldaluk is, de ez általában csak felszínes flörtölés, amit ha a párjuk megért és elfogad, boldogan élhetnek együtt hosszú éveken keresztül.