Csillagok

Ez a három csillagjegy azt szereti, ha mindig körülötte forog a világ

Nem mindenki szeret a középpontban lenni, legyen szó baráti vagy családi összejövetelről, de a következőkben bemutatott csillagjegyekre ez semmiképpen sem mondható el. Ők megküzdenek a figyelemért foggal-körömmel.

Kos

A Kosokra gyakran mondjuk, hogy fejjel mennek a falnak, azonban ez nem mondható a fő „tulajdonságuknak”, még ha a legtöbb esetben igaz is. Egy társaságban szeretik, ha ők vannak a középpontban, és mindenki az ő dolgaikkal foglalkozik. Ha valaki elveszi előlük a reflektorfényt, azt nagyon nehezen viselik, sőt még veszekedésbe, konfliktusba is keveredhetnek emiatt. Szeretik kiprovokálni a figyelmet, ez főleg akkor fordul elő, ha úgy ítélik meg, hogy valaki mással többet foglalkoznak.

Fotó: iStock.com/Halfpoint

Fotó: iStock.com/Halfpoint

Oroszlán

Az Oroszlánok lételeme, hogy minden róluk szóljon. Elvárják, hogy csodálják őket, rajongjanak értük, és mindenki lesse minden kívánságukat. Ezekben a dolgokban ráadásul toppant türelmetlenek, mindent azonnal akarnak, azt szeretik, ha rögtön a rendelkezésükre állunk, és velük, csakis velük vagyunk elfoglalva. Visszafelé ezt kevés ember kedvéért teszik meg, azokkal azonban teljes szívvel és lélekkel.

Mérleg

A Mérlegek abszolút társasági embernek mondhatóak, ők akkor vannak elemükben, ha jókat beszélgethetnek, ismerkedhetnek és flörtölhetnek. Éppen ezért szeretik, ha a figyelem is rájuk irányul, ezt pedig leginkább külsejükket és intellektusukkal szeretnék elérni. Akkor boldogok, ha sok csodálójuk van, és viccesnek, okosnak és szépnek tartják őket egy baráti társaságban. A háttérben levést nehezen viselik, de mivel szeretnek rajongani, ha találnak egy megfelelő partnert egy összejövetelen, akivel esetleg a csodálat odavissza működik, akkor nem zavarja őket, ha nem minden róluk szól.