Csillagok

Ez a 3 csillagjegy nem bírja a változást, inkább ragaszkodik a régihez

A változás sokunk számára izgalmas és érdekes, viszont vannak olyanok, akik ilyenkor inkább félelmet éreznek, mintsem izgatott kíváncsiságot. Ők azok, akik nem bírják a változást, inkább ragaszkodnak a régihez. S hogy ez meg van írva a csillagokban? Igen! Mutatjuk, mely csillagjegyek hűségesek a megszokott dolgaikhoz!

Bika

Természetesen a Bika az első ezen a listán. Az egyik legstabilabb jegy, ha az állandóságról van szó. Nem bírják a változást, főleg, ha olyasmi változik, amit megszoktak és ami jól működik. Még akkor is nehezen veszik, ha az új dolog jobbnak ígérkezik. Ugyanez jellemző rájuk a párkapcsolatok terén: a végletekig hűségesek ahhoz, aki mellett egyszer „letették a voksukat”. A magánéletben is a stabilitásra és a biztonságra törekszenek.

Fotó: iStock.com/GladiusStock

Fotó: iStock.com/GladiusStock

Skorpió

A Skorpiók is hűségesek, és elvárják, hogy a párjuk is ugyanolyan hűséges legyen hozzájuk. A bizalom és az őszinteség alap a kapcsolataikban, ezekből nem engednek. És ahogyan a magánéletükben ragaszkodnak a hűséghez, mindez igaz az életük más területeire is. Bár az is igaz, hogy a változást nem veszik annyira rosszul, mint például a Bikák, mégis jobban szeretik, ha minden úgy megy, ahogy azt ők kitalálták, ahogy azt ők megszokták.

Bak

A maximalista Bakok is szeretik, ha minden azok szerint a szabályok szerint működik, amik beváltak, amik használhatók, amiket megszoktak. És bosszantja őket, ha valaki megszegi ezeket a szabályokat, de nem különösebben zavarja, ha ezek megváltoznak. A magánéletükben is hasonlóan állnak a dolgokhoz. Ha valaki mellett elkötelezték magukat, azt hihetetlenül komolyan veszik – és ugyanilyen hozzáállást várnak el a partnerüktől is. A hűség számukra alapfeltétel egy kapcsolatban, és ha ezt valaki megszegi, azt nem tudják elviselni.