Csillagok

Ennek a 3 csillagjegynek működnek a legjobban a természetes ösztönei

Mindenkinek működik a hatodik érzéke, és vannak ösztönei, amelyek akaratlanul is vezetik az észérvek mellett őket – csakhogy nem mindenkinek egyformán erősek ezek az ösztönök. Az alábbi 3 csillagjegy inkább hallgasson a megérzéseire, mint az eszére, mert az előbbiek valószínűleg soha nem csalják meg őket.

Rák

A Rákok természetesen beleéreznek abba, hogy mások mire gondolnak, és hogyan érzik magukat, még akkor is, ha teljesen mást mondanak. Nagyon nehéz őket megtéveszteni, mert az apró jelzésekből összerakják a valóságot, és tévedhetetlenül leleplezik azt, aki leplezni próbálja az érzéseit. Persze az empátiát is felső szinten gyakorolják, és elképesztő a beleérzőképességük is.

Forrás: Unsplash/Mario Azzi

Forrás: Unsplash/Mario Azzi

Skorpió

A Skorpiók ösztönösen érzik, hogy mit kell elvégezni, és hogyan a legegyszerűbb megcsinálni – a hatodik érzékük inkább a hatékonyságuk kulcsa, mint valami misztikus iránymutató. Ők azok, akik a megadott munkát fele annyi idő alatt végzik el, mint a kollégáik, és ők azok, akik mindezt elképesztő minőségben is képesek megcsinálni. Ösztönösen ráéreznek, hogy mit hogyan a legegyszerűbb és a leghatékonyabb megcsinálni. Ők azok, akiket a rossz főnökök munkakerülőnek bélyegeznek, pedig valójában csak sokkal hamarabb és ügyesebben végzik el a rájuk szabott munkát, mint bárki más.

Vízöntő

A Vízöntők az igazi álmodozók, olyan képzelőerejük van, amit mások csak irigyelhetnek. Ambiciózusak, és mindig azon dolgoznak, hogy ezeket az álmokat elérhessék – a megérzéseik pedig segítenek abban, hogy ehhez megtalálják a megfelelő utat. Ők azok, akik a lehetetlen elképzeléseket is valósággá teszik, még akkor is, ha senki nem hisz bennük, és azt mondja nekik mindenki, hogy lehetetlenre készülnek. Ők azonban pontosan tudják, merre, mit és hogyan kell tenniük ahhoz, hogy a legrövidebb úton megvalósítsanak minden tervet, amire a fejüket adják.