Csillagok

Ez a négy csillagjegy kreatív munkát válasszon magának

Van, akit nem lehet belekényszeríteni a napi 9-től 5-ig tartó munkába, hiszen nem a monotonitás és az egyszerűség való neki. Ez a négy csillagjegy inkább a kreativitását akarja kamatoztatni, és az az álommunka számára, ha képes kiélni ezeket az ambícióit és értékelik a tehetségét.

Ikrek: az önkifejezés nagymestere

Az Ikrek bármilyen médiumon keresztül képes kifejezni önmagát, és szereti is a művészeten keresztül megmutatni, ki is ő, és mit is szeret csinálni. Igazi művészlélek, aki akkor sem tudna normális munkával foglalkozni, ha akarna, ugyanis nagyon nem való a klasszikus aktatologató munkakörbe. Fontos neki, hogy legyen a munkájában valami, ami kreatív kihívás, és amiben megláthatja az önkifejezés eszközét.

Fotó: unsplash.com/matthiaswagner

Fotó: unsplash.com/matthiaswagner

Oroszlán: a szenvedély művésze

Az Oroszlán mindenbe beleviszi a szerelmet és a szenvedélyt, amibe csak tudja – ezért nagyon jól jár, ha olyan művészi pályára téved, amelyben ezt ki tudja fejezni. A színészet, a zene vagy a festészet olyan művészeti ágak, amelyekben az Oroszlán megélheti a szerelmet, így nem fogja bezárva érezni magát a négy fal között egy irodában. Mindenképpen olyan munkahelyet keressen magának, amelyben a szenvedélyét kiélheti.

Skorpió: a kalandor lélek

A Skorpió számára a munka is olyan, mint az élet többi területe: egy óriási kaland. Ő egy igazi életművész, a szó legszorosabb értelmében, és nem hajlandó magát beskatulyázni. Nem való neki egy fix, hosszú távú munka, mert mindent hamar megun és azonnal továbbáll.

Halak: a határtalan képzelőerejű

A Halak igazi álmodozó típus, olyan képzelőereje van, amit bárki megirigyelhetne. Képes szavakba vagy képekbe is önteni azt, amit gondol és érez, ezért nagyon sikeres művész lehet belőle, ha meg meri lépni, hogy otthagyja a biztos munkáját a bizonytalan művészélet miatt. Csak nyerhet vele, hiszen ez az igazi feladata az életben.