Csillagok

Ezek a tulajdonságaink arra utalhatnak, hogy természetfeletti képességeink vannak

Sokan éreznek összeköttetést a túlvilággal, az okkultizmussal vagy a természetfelettivel – ez abszolút természetes, hiszen valamilyen szinten mindenki kapcsolatban van azokkal a síkokkal, amelyeket nem láthatunk. De az igazi mágikus tulajdonságokkal rendelkező emberek speciális személyiségjegyekkel rendelkeznek, amelyekről könnyű felismerni őket – az alábbiak azok.

Nem szeretjük a tömeget

Nem feltétlenül jelenti, hogy kifejezetten iszonyodunk a sok emberrel teli terektől, de nem szeretünk nagy tömegben lenni, inkább magányos farkasok vagyunk. Ez azért van így, mert a természetfelettivel való kapcsolatunk miatt úgy érezzük, soha nem vagyunk egyedül, ha még sok ember közé is megyünk, besokallunk.

Fotó: iStock.com/ipopba

Fotó: iStock.com/ipopba

Erősek a megérzéseink

Egy bizonyos szintig mindenkinek működnek a megérzései, de ha már úgy látjuk, hogy túlságosan specifikussá válnak, és mindig bejön, amit megérzünk, elkezdhetünk gyanakodni, hogy tényleg természetfeletti képességeink vannak.

Érezzük az energiákat

Képesek vagyunk felfogni az energiák mozgását, és olyasmit is látunk, amit mások nem – nem feltétlenül van arról szó, hogy konkrétan meg tudjuk mondani, mi történik körülöttünk, inkább arról, hogy tudjuk, valami éppen történik, és valami megváltozik.

Ráérzünk mások hangulatára

Nemcsak a természetes energiákat vagyunk képesek megérezni, hanem azt is, ha valakinek megváltozik a hangulata, vagy valaki megpróbál eltitkolni valamit előlünk. Ez azt jelenti, hogy az empatákhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezünk, de mégis egy kicsit többek vagyunk, mert pontosan meg tudjuk mondani, mi történik a másik lelkében, és milyen hangulatai változnak meg. Ráérzünk arra, ha valaki rosszul érzi magát, akkor is, ha nem mondja, de képesek vagyunk szívből osztozni az örömön is.