Csillagok

Ezek lehettünk az előző életünkben a csillagjegyünk szerint

A reinkarnáció egy megfoghatatlan és mágikus dolog, és sokan sokféleképpen éljük meg, ha esetleg felsejlik valami bennünk az előző életeink kapcsán. Az asztrológia nem zárja ki, hogy korábbi életeket is élhettünk már, sőt, sokat elárul ezekről az, hogy mi a csillagjegyünk.

Kos: költő

A Kosok előző életeikben gyakran találkoztak a költészettel és a művészetekkel, nem ritka, hogy ők maguk is költővé vagy íróvá váltak.

Bika: harcos

A Bikák harcosok és zsoldosok is voltak előző életükben, de mindenképpen olyan területen mozogtak, ahol a háborúkat testközelből élhették meg.

Ikrek: üzlettulajdonos

Az Ikrek jellemzően gazdag üzlet- vagy vállalkozástulajdonos volt előző életében, és nem sokat kellett aggódnia a pénz miatt.

Rák: író

A Koshoz hasonlóan a Rákok is közel maradtak a művészetekhez, de a versek helyett inkább a prózát választották.

Fotó: iStock.com/ kevron2001

Fotó: iStock.com/ kevron2001

Oroszlán: dajka

Az Oroszlánok sokat törődtek az elesettekkel, és azokkal, akik nem tudtak törődni saját magukkal, nagy valószínűség szerint gyerekekkel dolgoztak előző életeikben.

Szűz: uralkodó

Nagy a valószínűsége, hogy a Szüzeknek előző életeik egyikében királyi vér is csordogált az ereikben.

Mérleg: gyógyító

Orvos vagy pszichológus – mindegy, hogy a Mérlegek a testet vagy az elmét gyógyították, előző életükben ilyen hivatást választottak maguknak.

Skorpió: művész

A Skorpiók nem a szavak mesterei voltak, hanem a képeké – valószínűleg fotósok vagy festőművészek voltak előző életeik nagy részében.

Nyilas: tudós

A Nyilasok az eszükből éltek, és kihasználták az adottságaikat: kutatók vagy tudósok voltak előző életeikben.

Bak: utazó

A szabadságvágyukat nem tudják leküzdeni a Bakok, ezért valószínű, hogy valamelyik előző életükben hivatásszerűen utaztak.

Vízöntő: politikus

Könnyen lehet, hogy a Vízöntők olyan politikusok voltak korábbi életeikben, akik meghatározták a történelem alakulását.

Halak: lázadó

A Halak nem tudott parancsolni az érzelmeinek, és nem állt be a sorba: biztosan a lázadók oldalára állt egy korábbi életében.