Csillagok

Nagy nyári szerelmi horoszkóp: ez vár ránk a csillagok szerint a legmelegebb hónapokban

Mindenki tudni szeretné, mit hoznak a forró hónapok. Egy kicsit mindenki lazább ilyenkor, legalábbis kíváncsibb, kezdeményezőbb, mint a dermesztő hónapok alatt.

Kos

Ne hallgassunk azokra, akik szerint a párkapcsolatok, legalábbis a hosszú, tartós párkapcsolatok nem a Kosoknak valók. A jelek arra mutatnak, hogy ugyan a Kosok képesek vadulni, kikacsingatni abból, ami unalmas, de ha megtalálják szívük választottját, ahhoz egy életen át ragaszkodnak. Sőt féltékenyen őrzik kincsüket. Pont a féltékenység lesz az, ami fejtörést okoz majd a nyáron a Kosoknak. De kár féltékenykedni, a végén kiderül, hogy vaklárma az egész.

Bika

A féltékenység a fő motívum a Bikáknál is, nem véletlenül, a Bikák kevésbé nagyvonalúak. De fordulhat a kocka is, jöhet egy olyan szerelem a Bikák életébe, ahol nekik kell bizonygatniuk hűségüket. Ha hosszú ideje tartó kapcsolatról van szó, egy pillanatra akár meg is inoghat a bizalom, de semmi vész, ami (aki) menni akar, menjen, de aki marad, az egy életre fog maradni.

Ikrek

Valaki már közeledik az Ikrek felé. Valaki olyan, aki képes felborítani azt, amit stabilnak hittek, de nem rombolni jön az illető. Csak és kizárólag azért, hogy rámutasson visszás dolgokra, hogy ne legyen több hamisság és maszatolás. Ahogy jött, áll tovább, és csak a feleken múlik, hogy akarják-e tovább egymást, vagy sem. A csillagok szerint igen, de így is lehet túl kínos a szembenézés egymással.

Rák

Soha ilyen finom, kiegyensúlyozott, derűs hetek nem vártak még a Rákokra, mint most. Csupa szerelem az élet, és ezt nagyon meg is érdemlik. Kivárták ezt a harmóniát, volt ehhez türelmük, mi több, hűségüket is ezer módon bizonyították.

Fotó: unsplash.com/Dan7Kidz

Fotó: unsplash.com/Dan7Kidz

Oroszlán

Az Oroszlánok esélyt kapnak egy új életre, persze lehet, ők nem kérnek belőle, de ez most nem rajtuk múlik. Illetve rajtuk is. Ha képesek változtatni viselkedésükön, ha képesek nagyobb toleranciát mutatni, elfogadni, néha engedni a párjuknak, akkor a világ legszebb szerelme lehet az övék. Ha nem, akkor a csillagok tanítása lehet, hogy kicsit érzékenyen érinti majd őket.

Szűz

Aki kapja, marja. Barátság, szerelem most kicsit összemosódhat. Néhány Szűz életében pedig fura dolgok vannak kialakulóban: ugyanabba a férfiba habarodhatnak bele azonos csillagjegyű barátnők egyszerre. Aki kapja, marja majd. Illetve az okos nem marakodik, hanem háttérbe vonul, kivár. Mert akiért marakodni kell, az nem is olyan vonzó.

Mérleg

Éppen a Mérleg jegyűek nem mérlegelnek ezen a nyáron semmit. Minek, éljen a nyár, éljen a kaland, éljen a fiatalság, a szenvedély. De biztos jó lesz ez így? Biztos, hogy semmit nem bánnak majd a nyár végén? Esetleg egy kaland mélyebb nyomot hagy a lelkükben, mint azt gondolták? Érdemes még most behúzni a féket, mielőtt nem késő.

Skorpió

Bár csípős nyelve és egyenes természete sok gondot okozhat a Skorpiónak, ezen a nyáron különösen hasznos tulajdonság lehet e kettő. Valaki ugyanis úgy véli, egy kicsit közelebb férkőzik, egy kicsit odalopózik, egy kicsit melegedni akar, pedig nem szabad. A Skorpió azonban megálljt mutat. Ha párkapcsolatban él, akkor azért, ha nem, akkor azért, mert az egyenes utakat jobban kedveli.

Nyilas

Egy új szerelem lehetősége közeledik, mi több, a Nyilas élete legszebb szerelmét élheti át a nyáron. Még az is lehet, hogy a Nyilas nő most találkozik azzal, akivel aztán egy életre szóló szerelmes szövetséget köt. Családot alapít, megállapodik.

Fotó: iStock.com/nensuria

Fotó: iStock.com/nensuria

Bak

A Bakok tisztasága közismert, kevésbé hajlamosak a kalandokra, ha mégis kikacsintanak egy kapcsolatból, annak általában oka van. Ez történhet most is. Ugyanakkor jó tudni, hogy nem lesz kenyértörés, mire eljön a nyár vége, rendeződnek a dolgok. Sőt, nemcsak megnyugszanak a kedélyek, de erősebb lehet a kapcsolat, mint volt.

Vízöntő

Hosszú ideig tartó aszály után a bőség ideje lehet ez a nyár. A Vízöntő nők szépsége nem kerüli el majd a férfiak szemét, mi több, olyan vonzerőt áraszthatnak, amely leigázza a férfinépet. A csillagok szerint ezen a nyáron vegyenek el mindent, amire szükségük van a harmóniához.

Halak

Lassú víz partot mos a Halaknak. Most érik be a gyümölcs, most kaphatják meg azt, amire egy éve várnak. Lehet, hogy egy régóta kiszemelt férfi szíve bólint rá a kapcsolatra, de az is lehet, jegyesség vagy házassági ajánlat érkezik.