Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint szerdán – 2018. június 13.

Az Oroszlánoknak ma nem érdemes hazardírozniuk, a Bakoknak viszont végre fel kell hagyniuk a halogatással.

Kos

Ne tegyünk olyan ígéreteket, amelyeket nem biztos, hogy meg tudunk tartani. Határozottnak kell lennünk, különben később majd főhet a fejünk.

Bika

A hasonlítgatás lassan ható méreg, és észrevétlenül okoz károkat az életünkben. Ezt azonban csak mi magunk tudjuk megakadályozni.

Ikrek

Váratlan fordulatok húzhatják keresztül a számításainkat, de fontos, hogy meg tudjuk őrizni a hidegvérünket – ne hozzunk elhamarkodott döntéseket.

Fotó: pexels.com/brucemars

Fotó: pexels.com/brucemars

Rák

Ma mellénk szegődik a szerencse, amit érdemes kihasználnunk. Bármihez kezdünk, sikerrel járunk, így egy régóta halogatott dolgot is elővehetünk ma.

Oroszlán

Nem érdemes hazardíroznunk, mert nem mi fogunk jól kijönni a helyzetből. Van, amikor a csendes visszavonulás a jó megoldás.

Szűz

Ha folyamatosan csak a jövőn aggodalmaskodunk, hogyan élvezhetnénk a jelent? Kicsit engedjük el magunkat, és élvezzük az apró sikereket is a napunkban.

Mérleg

Ma könnyen kihozhatnak a sodrunkból, de vigyázzunk a szavainkkal – nagyobb kárt okozhatunk velük, mint gondolnánk.

Skorpió

Valamit nagyon nehezen tudunk elengedni, pedig a múlton már nem tudunk változtatni. Kicsit mozduljunk ki a komfortzónánkból, és a feldolgozás folyamata is könnyebb lesz.

Nyilas

Valaki nem a legtisztább szándékkal közelít felénk, ezért próbáljunk olvasni a sorok között. Hallgassunk a megérzéseinkre, és akkor nem érhet csalódás.

Bak

Halogatásban nagyon jók vagyunk, pedig így számtalan lehetőségről maradunk le. Ma végre vegyük kezünkbe az irányítást, és érjük utol magunkat.

Vízöntő

Gyorsan túl akarunk lenni valamin, pedig a jó munkához idő kell. Ne kapkodjunk, inkább vállaljuk a késéssel járó kellemetlenséget – a minőségi végeredménnyel sokkal többet érünk majd.

Halak

Pénzügyi kérdésekben inkább ne ma hozzuk meg a fontos döntéseket. Néhány apró bosszúság beárnyékolhatja a napunkat, de a nap végére minden visszaáll a normál kerékvágásba.