Csillagok

Ezeknek a csillagjegyeknek elképesztő a hatodik érzékük

Bár ma már tudjuk, hogy nem csak öt érzékszervünk van, a hatodik érzék még mindig a megérzéseket és az univerzummal való kapcsolatot jelenti. Vannak, akik jobban ki tudják használni ezt az érzéküket, és vannak, akik annyira nincsenek egy hullámhosszon vele, de mindenkiben alapvetően megvan a képesség. Ez a három csillagjegy rendelkezik a legkomolyabb hatodik érzékkel.

Halak: megérzi a párhuzamos valóságokat

A Halak az utolsó a csillagjegyek sorában, ezért az övé az összes bölcsesség és tapasztalat, amit az előtte lévők összegyűjtenek. Ha valaki Halakként születik, már rögtön elszakíthatatlan kapcsolata van a párhuzamos valóságokkal, és olyan dolgokat is érzékel, amelyeket másnak nagyon nehezére esik felfogni. Sokan azt mondják, hogy a Halak közül kerülnek ki a legősibb lelkek, ami megmagyarázza, hogy miért éreznek még kötődést a korábbi életeikhez, és miért nem tudják őket soha teljesen elengedni.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Skorpió: megjárta a sötétséget

A Skorpiók természetesen vonzódnak a sötétséghez és az extremitásokhoz. Nincs olyan sötétség, amivel ne tudnának megküzdeni az életükben, és nincs olyan világosság, amit ne tudnának kezelni. Éppen ez a tulajdonságuk okozza azt, hogy olyan dolgokat láthatnak, amiket más nem, és olyan dolgokat érthetnek meg, amiknek a felfogása másnak nehezére eshet. A tapasztalataikból olyan erőt merítenek, amely végigkíséri őket az egész életükön, és arra készteti őket, hogy továbbra se féljenek lemerülni a legmélyebb sötétségbe.

Rák: az emberek szívébe lát

Ha empatikus embert keresünk, a Rákoknál jobb választást nem is találhatunk: megérzik, hogy mi lakozik a szívünkben, és azt is, ha nem vagyunk őszinték. Ezenfelül a Rákok nagyon beleérzőek is, azaz ha olyan emberrel beszélnek, aki fájdalmakat él át, ők is fájdalmat éreznek, viszont ha olyannal találkoznak, aki boldog, átérzik a boldogságát. Az empátiájuk határtalan, ezért nagyon népszerűek is a barátaik körében.