Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint kedden – 2018. június 12.

Egy kicsit fellélegezhetünk – ma már némileg jobb napnak nézhetünk elébe a csillagok állása szerint. A mai napon szinte mindenkinek jobb lehet a kedve, az élet valamely területén bárki sikeres lehet. S hogy ez mit jelent az egyes csillagjegyekre nézve, az kiderül a mai napi horoszkópunkból.

Kos

Sikeresek lehetnek ma a Kosok az ellenkező neműek körében. Egy beszélgetés mély nyomot hagyhat bennük, sokáig a fülükbe fog csengeni a sok kedves szó.

Bika

Ma nem lesznek valami nagy formában a munkahelyükön a Bikák. Otthon azonban annál jobban érezhetik magukat a család, a szeretteik körében.

Ikrek

Szerencsés napnak nézhetnek elébe az Ikrek jegy szülöttei. Talán éppen egy családtagjuk fogja meglepni őket egy finom vacsorával vagy kisebb ajándékkal.

Rák

A Rákoknak ma nemigen fűlik a foguk a munkához, úgy tűnik, mindent csak halogatnak. Nincs ezzel baj, de jusson eszükbe, hogy attól egyszer még minden feladatot el kell végezniük.

Fotó: iStock.com/Halfpoint

Fotó: iStock.com/Halfpoint

Oroszlán

Egy nehéz feladat elvégzése okozhat bosszúságot az Oroszlánok számára, de szerencsére mégis könnyedén vehetik az akadályt. Romantikus estének nézhetnek elébe.

Szűz

A külsejükkel foglalkozhatnak ma leginkább a Szűz jegy szülöttei – talán éppen hódításra készülnek? Akárhogy is, meglesz az eredménye az erőfeszítéseknek.

Mérleg

A Mérlegek egy kicsit úgy érezhetik, mintha minden összeesküdött volna ellenük, mintha senki nem állna a pártjukon. Ne aggódjanak, elmúlik a rossz periódus.

Skorpió

A Skorpiók próbáljanak ma csak egy dologra koncentrálni – ha elaprózzák magukat, végül könnyen elveszhetnek a részletekben.

Nyilas

Egy kollégájukkal kerülhetnek közelebbi kapcsolatba a Nyilasok – a régi rokonszenv most talán barátsággá alakulhat. Legyenek nyitottak.

Bak

Egy ragyogó és emlékezetes eseményben lehet részük a Bakoknak – élvezzék ezt az élményt, ne hagyják, hogy valaki elrontsa a kedvüket.

Vízöntő

A Vízöntők ma igencsak elemükben érezthetik magukat, mindenkihez van egy kedves szavuk. Ráadásul őket is dicséret érheti.

Halak

Ne költsenek feleslegesen ma a Halak jegy szülöttei. Ha mégis vásárolniuk kellene, törekedjenek arra, hogy csak a legszükségesebbeket vegyék meg.