Csillagok

Ez a 3 csillagjegy hisz leginkább az igaz szerelemben

Mindenki másképpen éli meg a szerelmet: van, aki praktikusabban, és van, aki úgy, mint a tündérmesékben. Ez a három csillagjegy az utóbbi csapatba tartozik: hisznek a mindent elsöprő szerelem erejében, és akár a végsőkig is küzdenek azért, hogy ezt meg is kapják.

Halak

A Halak nem csak hisz az igaz szerelemben – ennek is él! Amíg meg nem találja élete párját, úgy érzi, nem teljesedhet ki. Imádja a romantikus filmeket és regényeket, és képtelen olyan emberrel együtt lenni, aki nem osztja a szerelemről alkotott elképzeléseit. Vigyáznia kell azonban arra, hogy ne rugaszkodjon el túlságosan a valóságtól: el kell fogadnia, hogy minden kapcsolatban vannak buktatók, rossz és jó időszakok, hegyek és hullámvölgyek, amelyeket ugyanúgy meg kell élnünk azzal, akit szeretünk. Ha a Halak képes ezt elfogadni, és nem állít óriási elvárásokat mások elé, akkor tényleg tündérmesébe illő szerelmi élete lehet.

Fotó: pexels.com/RosieAnn

Fotó: pexels.com/RosieAnn

Bika

A Bika igazán melegszívű, szeretetre méltó jegy – nem is csoda, hiszen ő is hisz abban, hogy a szeretet arra való, hogy megosszák. Mindegy, milyen családban nőtt fel, értékeli a szeretet és a szerelem erejét, és képtelen olyan emberekkel együtt lenni, mind baráti, mind szerelmi alapon, akik nem így gondolkodnak. Úgy tűnhet, hogy kiapadhatatlan a szeretete, és mindig van jó szava mindenkihez – még akkor is, ha az nem érdemli meg éppen. A szerelmi életét is így képzeli el: csak adni és adni akar annak, akibe beleszeret.

Rák

A Rákok már gyerekkorukban is az igaz szerelemről álmodoztak, az erről szóló meséken nőttek fel, és úgy képzelték, hogy rájuk is hasonló sors vár, mint a mesék hőseire és hősnőire. Az évek során azonban kicsit megcsappanhatott a lelkesedésük a sok csalódás miatt – de pontosan elég a megfelelő ember arra, hogy visszahozza a reményt a szívükbe.