Csillagok

Mai szülinaposunk: 50 éves Kylie Minogue

A Grammy-díjas ausztrál énekesnő, dalszerző és színésznő 1968. május 28- án látta meg a napvilágot Melbourne-ben, Ausztráliában. Pályafutását (gyermek)színészként kezdte az ausztrál televízióban, majd 1987-ben megkezdte énekesi karrierjét. Olyan világszerte ismert számok kötődnek a nevéhez, mint az I Should Be So Lucky, a Spinning Around vagy a Can’t Get You Out of My Head. Ha van egy kis szabadidőnk, hallgassuk meg az egyiket a szülinaposunk tiszteletére!

Kylie Minogue hatalmas sikereket ért el énekesként. Sokszor nevezik őt a „Pop Hercegnőjének”, illetve a „Pop Istennőjének”. Első lemeze 1988-ban jelent meg Kylie címmel. Azóta pedig számos slágert köthetünk a nevéhez, mint például az I Should Be So Luckyt, a Confide in Me-t, a Spinning Aroundot, a Can’t Get You Out of My Headet, a Slow-t, a 2 Hearts vagy az All the Loverst. 2015-ig Minogue több mint 80 millió lemezt adott el világszerte, és számos jelentős díjat és elismerést zsebelt be – olvasható a Wikipédián. Íme ezek közül egy:

 

 

Magánélete

Nagy médiafigyelmet kapott, amikor 2005. május 17-én mellrákot diagnosztizáltak az akkor 36 éves énekesnőnél. Május 21-én meg is műtötték, ezután kezdődött a kemoterápiás kezelése. A műtét után néhány hónappal egyre aktívabban vett részt a különböző jótékonysági tevékenységekben amellett, hogy a saját karrierjét is egyengette. Beszélgetős műsorokban beszélt a betegségéről és a gyógyulásáról, parfümöt jelentetett meg és gyermekkönyvet.

Kylie Minogue 1984-ben kezdett kapcsolatot Jason Donovannel. Kapcsolatuk 1989-ben ért véget. Még ugyanebben az évben Minogue kapcsolatot kezdett az INXS frontemberével, Michael Hutchence-szel, miután az együttes egyik koncertjén találkoztak. Ennek a kapcsolatnak 1991-ben lett vége. És ezután sem sikerült megtalálnia azt a férfit, aki élete végéig társa lehetne – legalábbis egyelőre. Több színész és modell mellett tűnt fel, legutóbb 2017 februárjában szakított az akkori partnerével.