Csillagok

Ez a 3 csillagjegy izgul a legjobban az első randikon

Van, aki teljesen lazán veszi az ismerkedést, és van, aki nagyon rá tud parázni a dologra – az, hogy mi melyik kategóriába tartozunk, nagyban múlik a csillagjegyünkön is. Az alábbi három csillagjegy nagyon izgulós, és a tíz körmét lerágja, ha ismerkedni kell – főleg, ha az első randiról van szó!

Rák

A Rákok nagyon együttérzők, törődők, de ez az oldaluk csak akkor bújik elő, ha kényelmesen érzik magukat egy kapcsolatban. Mivel ez az első randin azért elvétve van így csak, hajlamosak túl gyanakvóak lenni, és minden mögött más szándékot sejteni – alapvetően negatívan indulnak neki a bimbózó kapcsolatnak, és úgy kell őket meggyőzni arról, hogy a partner nem akar rosszat. Így azonban nagyon nehéz egy kellemes randit összehozni, úgyhogy a Rákok igyekezzenek nem túlságosan kidomborítani ezt az oldalukat.

Fotó:Unsplash/Christin Hume

Fotó:Unsplash/Christin Hume

Szűz

A Szűz jegyűekkel nagyon rossz első randira menni, mert ők a saját maguk legnagyobb ellensége – ez azt jelenti, hogy annyira a tökéletességre törekszenek, hogy magukkal szemben is megugorhatatlan elvárásokat támasztanak. Olyan dolgok miatt izgulnak, amelyek teljesen alaptalanok, és még akkor is így tesznek, ha a randipartner biztosítja őket arról, hogy nagyon jól érzi magát. A randi után akár napokig újrajátszhatják a szituációkat a fejükben, újra és újra átgondolva, hogy mit mondhattak volna másképp.

Bak

A Bakok mindig a legjobbra törekszenek, és nagyon ambiciózusak, ami egy jó tulajdonság, egészen addig, amíg a randizás nem jön szóba. Ahelyett, hogy elhinnék, jól csinálják a dolgokat, olyan mértékű nyomást helyeznek magukra, hogy képtelenek jól érezni magukat az idegenek társaságában vagy stresszes szituációkban. A Bakok a legnegatívabb és legpesszimistább csillagjegyet képviselik, nem csoda, ha a randikon sem teljesítenek túl jól. Pedig csak egy kis önbizalomra lenne szükségük.