Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint szerdán – 2018. május 23.

Kíváncsiak vagyunk, hogyan alakul a mai napunk? Lássuk, mit ígérnek a csillagok!

Kos

Környezetünk rossz szemmel nézheti egy döntésünket, de a lényeg, hogy belül helyesnek érezzük azt. Csak magunknak tartozunk elszámolással.

Bika

Valami kibillenthet minket az egyensúlyi állapotból, de fontos, hogy megőrizzük nyugalmukat és átgondoltan cselekedjünk. Bátran kérjünk segítséget a barátainktól is.

Ikrek

Egy közeli ismerősünkkel kapcsolatban felszínre törnek régi sérelmek, amikről szinte már meg is feledkeztünk. Legyünk készek a kompromisszumra, ha meg szeretnénk menteni ezt a kapcsolatot.

Rák

Üdítő híreket kapunk ma, amitől eltörpülnek a hétköznapi problémáink. Ragadjuk meg az alkalmat, és osztozzunk szeretteinkkel az örömben.

Oroszlán

Közel már a cél, amit kitűztünk magunk elé, de még nem engedhetjük teljesen el magunkat. A hajrában vagyunk, legyünk kitartóak!

Szűz

Ma remek alkalom nyílik arra, hogy végre kimondjuk a véleményünket egy olyan dologgal kapcsolatban, ami régóta zavar. A megfogalmazással azonban bánjunk óvatosan.

Fotó: Unsplash/ Alexandre Chambon

Fotó: Unsplash/ Alexandre Chambon

Mérleg

Ha erőltetjük a dolgokat, azzal épp az ellenkező hatást érhetjük el. Hagyjuk egy kicsit sodródni az eseményeket, és bízzunk, sőt higgyünk abban, hogy minden a lehető legjobban fog alakulni.

Skorpió

Ma nem minden alakul a terveink szerint, de ne engedjük, hogy a bosszúság úrrá legyen rajtunk. Szerencsére az este kellemes meglepetést tartogat.

Nyilas

Valaki nem kér a segítségünkből, pedig látjuk, hogy nem halad túl jó irányba. A legtöbb, amit most tehetünk, hogy mellette maradunk, és ott leszünk neki, ha szüksége lesz ránk.

Bak

Ne ragaszkodjunk túlságosan valamihez, ami nélkül ugyanolyan teljes életet élhetünk. Lehet, hogy egy sokkal jobb dolog elől foglalja a helyet.

Vízöntő

Ma érdekes beszélgetésre kerülhet sor egy ismerősünkkel, ami új megvilágításba helyez néhány magánéleti kérdést. Lehet, hogy most pont erre volt szükségünk.

Halak

Kicsúszhat a kezünk közül az irányítás, ha nem vagyunk résen. Egyszerre csak egy dologra koncentráljunk, és ha megtehetjük, halasszuk inkább holnapra a fontosabb döntések meghozatalát.