Csillagok

Ez az 5 csillagjegy a flörtölés nagymestere

A flörtölésre születni kell. Merthogy vannak, akiknek zsigerből jön, ahogy alkalom adódik rá, máris tudják, mit mondjanak vagy csináljanak ahhoz, hogy levegyék a kiszemelt „áldozatot” a lábáról. De hogy ez is függene attól, mikor születtünk? Nos, egyesek szerint igen, hiszen a ránk jellemző általános tulajdonságok befolyásolhatják, hogyan teremtünk kapcsolatot másokkal. Mutatjuk is, ez az 5 csillagjegy a flörtölés nagymestere.

Kos

A jegy szülötteire állítólag inkább a kacér győzni akarás jellemző, ha flörtről van szó. Ismernek minden trükköt, és nem félnek bármelyiket bevetni ahhoz, hogy célt érjenek – szinte bármi áron. A Kosok ugyanis szeretik a versenyhelyzeteket, meglehetősen kitartóak és energikusak. Képesek úgy flörtölni, hogy a másik talán észre sem veszi, mi történik.

Fotó: iStock.com/gpointstudio

Fotó: iStock.com/gpointstudio

Ikrek

Mivel elég nyitottak, és szívesen kommunikálnak másokkal, az Ikrek jegy szülöttei számára a flört sokkal inkább játék és szórakozás, mintsem kihívásokkal teli feladat. Alaposan megfigyelik, kielemzik a kiszemeltjüket, és a legbiztosabb technikával közelítik meg, hogy aztán játszi könnyedséggel levegyék a lábáról.

Oroszlán

Az Oroszlánok nem szeretik a hazugságot és a hamis dolgokat, így flörtölés közben is bármit csinálnak, az valódi. Vagyis ha egy Oroszlán flörtöl velünk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy valóban érdekeljük, és nem csak úgy tesz. Az utolsó gondolatig mindent előre kitervelnek, mégis spontánnak tűnnek közben. És megnevettetik a partnerüket, ami nagyon fontos eleme a flörtölésüknek.

Mérleg

A Mérlegek jellemzően szép külsővel rendelkeznek, a legtöbb esetben elég egy mosoly ahhoz, hogy bárkit, de tényleg bárkit levegyenek a lábáról. Emellett még nagyon romantikusak is, vagyis ha valakit kinéznek maguknak, az valószínűleg előbb-utóbb beadja a derekát. Viccesek, csábítóak, vonzóak, romantikusak – flörtölésre születtek, egyszerűen tökéletesek benne.

Halak

Kissé szégyenlősek, érzékenyek, romantikusak – mégis kacérok. Hogyan? Éppen ebben a visszahúzódó, kicsit szinte láthatatlan viselkedésükben rejlik a flörtölésük titka: az ártatlanságuk vonzza a másik nemet. De ahogy egy kicsit kinyílnak, már mások is megpillanthatják a kacér oldalukat – a titokzatosságuk a legnagyobb fegyverük.