Csillagok

Ez a három csillagjegy igazán bevállalós és spontán a szerelemben

Mindannyian máshogyan éljük a mindennapjainkat – és ez igaz a szerelemre is. Hiszen van, aki a biztonságra utazik, van, aki a lelki társát keresi, és van, aki kész kockázatokat vállalni azért, hogy megkaphassa az igazi szerelmet. Az alábbi három csillagjegy a leginkább bevállalós mind közül.

Kos

Egy Kossal biztosan soha nem unatkozunk – kalandvágyó természete teljesen magával ragad minket is, és biztosan mindig képes lesz meglepni bennünket. Ahogyan az életük többi részében is, úgy a szerelmi életükben is spontának, bátrak, és szeretnek új dolgokat kipróbálni. Ez sajnos azt is jelenti, hogy hamar váltanak a kapcsolatok között: könnyedén elragadja őket a lelkesedés, és újabb és újabb szerelembe vetik magukat. Persze őket sem nehéz megtartani, csak meg kell mutatnunk, hogy hasonlóan kalandvágyóak vagyunk mi is, és nem fognak unatkozni mellettünk.

Fotó: iStock.com/diignat

Fotó: iStock.com/diignat

Oroszlán

Az Oroszlán nem ismeri a félelmet, ezért nem is csoda, hogy a szerelmi életében is bevállalós és bátor. Az élete minden aspektusát úgy éli, ahogyan a kapcsolataiban viselkedik: ami a szívén, az a száján, azonnal megoldja a problémákat, ha felmerülnek, és nem fél új dolgokat kipróbálni akkor sem, ha egyáltalán nem biztos benne, hogy a kedvére valók lesznek. Az Oroszlán azonban, a Kosokkal ellentétben, szeret a kapcsolaton belül is kísérletezgetni, és ez a bátorsága nem jelenti azt, hogy kapcsolatról kapcsolatra ugrana, ha egy kicsit ellaposodnak a dolgok.

Nyilas

A Nyilasok nehezen vesznek bármit is komolyan, ebből adódóan pedig igazán spontának, és kaland velük az élet. Rengeteg stressztől és felesleges idegeskedéstől kímélik meg saját magukat ezzel a hozzáállásukkal, és ez igaz a párkapcsolatukra is: csak azon húzzák fel magukat, amin igazán okuk van, emellett pedig nagyon nyitottak mindenre, amit csak a partnerük szeretne.