Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint pénteken – 2018. május 18.

A Halak a munkában, az Ikrek a mindennapi életben keresne új kihívásokat magának. Lássuk, mit ígérnek a csillagok a többi csillagjegy számára!

Kos

A tavaszi lendületnek hála több energiát fektetünk a munkánkba, amely szépen lassan, de biztosan megtérül.

Bika

Végre felkúszik egy kicsit az önbizalmunk, és rengeteg pozitív visszajelzést kapunk a környezetünktől. Innen is látszik, hogy az igazi szépség belülről fakad!

Ikrek

Úgy érezzük, nincs elég kihívás az életünkben, és kicsit ellaposodtak a mindennapjaink. Járjunk mi a kihívások után, és állítsunk fel magunknak célokat.

Rák

Olyan illetővel ismerkedhetünk meg ma, akiről hamar kiderül, hogy nagyon egy hullámhosszon mozog velünk mind emberileg, mind szakmailag.

Oroszlán

Rendkívül kreatívak leszünk ma, és jó tempóban tudunk haladni a teendőinkkel. Most rengeteg olyan dolgot befejezhetünk végre, amit már jó ideje halogatunk.

Szűz

Egyre jobban érezzük a felelősséget a vállunkon, és nehezen viseljük, hogy rajtunk a világ szeme. Próbáljunk meg felnőni a feladathoz.

Mérleg

Szétszórtak leszünk ma, ezért igyekezzünk minél kevesebb feladatot magunkra vállalni, nehogy még azt is rosszul végezzük el, amit ránk bíztak.

Fotó: iStock.com/Andry5

Fotó: iStock.com/Andry5

Skorpió

Szervezőkészségünk most a csúcson van, így sokkal hamarabb végzünk minden munkánkkal, mint egyébként. Használjuk ki, hogy így többet pihenhetünk.

Nyilas

Érdemes új célokat kitűznünk magunk elé, mert most kifejezetten szerencsések leszünk, és minden a mi malmunkra hajtja majd a vizet.

Bak

Problémák adódhatnak a párkapcsolatunkban, de ha megfelelően tudunk kommunikálni, minden megoldódik hamarosan.

Vízöntő

Gyakran kapkodunk, pedig most kifejezetten fontos, hogy megfontoltan, átgondoltan döntsünk. Ha kell, írjunk pró és kontra listát.

Halak

Úgy érezzük, itt az ideje a munkahelyi váltásnak – ha nagyon nem akarjuk otthagyni a céget, ahol dolgozunk, próbáljunk más pozíciót megpályázni.