Csillagok

Mi a csillagjegyünk? Ez a munka állna nekünk a legjobban

Minden csillagjegynek megvannak a jellemző tulajdonságai, amelyek segíthetnek abban is, hogy megtalálják a hozzájuk legjobban passzoló munkát. Lássuk, milyen irányba érdemes elindulnunk!

Kos

A Kosok nagyon gyorsan megtalálják a közös hangot az emberekkel, ezért az üzletkötői vagy konzultációs munkában remekül megállják helyüket.

Bika

Nehezen bírják a kötöttségeket, de ha szabad kezet kapnak, hatékonyabbak bárkinél. Szabadúszóként, kreativitást igénylő munkákban – például szövegírás vagy egy saját vállalkozás vezetése – teljesedhetnek ki igazán.

Ikrek

A változatosság élteti őket, szeretik, ha van lehetőségük megmutatni, mire képesek. Rendezvényszervezőként, belsőépítészként érdemes kipróbálniuk magukat.

Rák

Szeretnek emberekkel foglalkozni és segíteni másokon, ezért igazán boldogok az ilyen jellegű szakmákban lehetnek – például ápolóként vagy tanárként.

Oroszlán

Temperamentumos, kissé extrovertált személyiségük miatt remekül megállják a helyüket az olyan munkákban, ahol előadásokat kell tartani vagy irányítani kell. Rendezvénykoordinátorként, szóvivőként is sikeresek lehetnek.

Szűz

Szeretik összefogni a dolgokat, és nehezen bírják a teszetoszaságot. A projektmenedzseri vagy csapatvezetői munkák az igazán testhezállóak számukra.

Fotó: Pexels/CCO Public Domain

Fotó: Pexels/CCO Public Domain

Mérleg

Hatalmas igazságérzetük miatt jogi képviselőként vagy békéltetőként is sikeresek lehetnek.

Skorpió

Analitikus gondolkodásmódjuk következtében minden olyan munkában megállhatják a helyüket, ahol gyors megoldásokra van szükség. Informatikai, pénzügyi területen érdemes kipróbálniuk magukat.

Nyilas

Kedves és türelmes személyiségük révén bármilyen munka jól áll nekik, amelyben emberekkel kell foglalkozni – legyen az egy szociális vagy egy pedagógiai állás.

Bak

A Bakok nagyon céltudatosak és kreatívak, emiatt a marketing vagy a szórakoztatóipar területén igazán eredményesek lehetnek.

Vízöntő

Fontos számukra a szabadság a munkában is, és nagyon kíváncsi természetűek – kutatói munkák, társadalomtudományok, újságírás passzol hozzájuk leginkább.

Halak

A Halak jegyűek erős kapcsolatban állnak a természettel, ezért érdemes olyan munkát választaniuk, ahol sokat lehetnek a szabadban. Ilyen például a kertépítés vagy az idegenvezetés, ugyanakkor a művészetek terén is sikereket érhetnek el.