Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint szerdán – 2018. május 16.

Kiegyensúlyozottnak és nyugodtnak ígérkezik a szerda. Hogy mit jelent ez az egyes csillagjegyeknek, az kiderül a napi horoszkópunkból.

Kos

Jó lenne, ha a Kosok észben tartanák, hogy a külső nem minden – nem kell mindig tökéletesen kinézniük. Önmaguk másokkal való összehasonlítgatása csak stresszhez vezethet.

Bika

A Bika számára fontos, hogy olyan társra találjon, aki megbízható, akire lehet támaszkodni. Ne bízzák a véletlenre, ha éppen párt keresnek, azt online is megtalálhatják.

Ikrek

Kicsit fárasztóak lehetnek a napjaik mostanában az Ikrek jegy szülötteinek. Ha szeretnének kitörni a monotonitásból, tegyenek érte, és vigyenek egy kis színt az életükbe.

Rák

Mintha a sors kegyeltjei lennének ma a Rákok. Olyan apró kedvességekkel találkozhatnak ma, amelyek talán észrevétlenek, mégis pozitívabbakká tehetik a napjukat.

Fotó: iStock.com/YakobchukOlena

Fotó: iStock.com/YakobchukOlena

Oroszlán

Ne hasonlítgassák magukat másokhoz, mert az könnyen stresszhez, depresszióhoz vezethet. Inkább koncentráljanak a pozitív gondolkodásra és a harmóniára.

Szűz

Ma minden feladatot elvégezhetnek időre a jegy szülöttei, ha szigorúan betartják a határidőket. A nap végén aktív szabadidős tevékenységgel vezethetik le az energiájukat.

Mérleg

Figyelmen kívül hagyhatnak a Mérlegek egy jó tanácsot – csak nehogy megbánják a későbbiekben! Hiába lehet csábító egy kis flört, ne bántsák meg azt, akit valóban szeretnek.

Skorpió

Keressenek új célokat, új motivációkat a Skorpiók, hogy megelőzzék a kiégést és a fásultságot – legyen szó akár munkáról, akár a magánéletükről.

Nyilas

Ne feltétlenül a külsőségekre koncentráljanak, ha jó benyomást szeretnének tenni valakire. A külső nem minden, annál fontosabbak a belső értékek.

Bak

Átadhatják a tudásukat a Bakok ma gyakornokoknak, kezdő kollégáknak – legyenek türelmesek velük! Ha szimpátia alakul ki velük szemben, engedjék be az újat az életükbe.

Vízöntő

Kreativitás vezérelheti a Vízöntők mai napját. Lehet, hogy életük fő művét alkothatják meg, de legalábbis hozzáfoghatnak a megvalósításhoz.

Halak

A jegy szülöttei ma a figyelem középpontjába kerülhetnek – remélhetőleg pozitív értelemben. Mindenesetre legyenek figyelmesek, hogy jól alakuljon a napjuk.