Csillagok

Ennek a 3 csillagjegynek a legerősebbek a megérzései

A 12 csillagjegy más és más jellemzőkkel rendelkezik. Ezek közül egyes tulajdonságok erősebben, mások gyengébben vannak jelen. Nincs ez másképp a megérzéssel sem: míg vannak olyan jegyek, amelyek pusztán a logika és az ész alapján döntenek, mások igyekeznek mindig az intuíciójukra hallgatni. Mutatjuk, ennek a 3 csillagjegynek a legerősebbek a megérzései.

Skorpió

A Skorpiók sok mindenről híresek, meglehetősen erős személyiségek. A szenvedélyük az egyik mozgatórugójuk, állandóan teljes kapacitással működnek. Szuper képességeik vannak arra nézve is, hogy másokba lássanak, a gondolataikban, érzéseikben olvassanak, és megismerjék a valódi szándékukat akár anélkül is, hogy azt kimondanák. Óvatosak az új ismerősökkel, az intuíciójuk segítségével kiszűrik a hamis közeledéseket, az álbarátokat. Olyanok, mint egy két lábon járó hazugságvizsgáló. Nehéz őket átejteni.

Fotó: iStock.com/ ipopba

Fotó: iStock.com/ ipopba

Nyilas

A Nyilasokra jellemző, hogy amikor van lehetőségük meditálni, gondolkodni, akkor átlagon felül működnek a megérzéseik. Ha napközben zaklatottabbak is, mert nem tudják, mi lenne a helyes döntés, ha egyedül maradnak, nyugalomban, gyakran megtalálják, vagy ha úgy tetszik, megérzik a helyes lépést. Sokszor inkább alszanak rá még egyet, és másnap reggel az első gondolatuk világosan megmutatja, hogy mit kellene csinálniuk, melyik a helyes út. Ennek ellenére olykor mégis elfelejtik, hogy a megérzéseikre hagyatkozzanak, és inkább óvatosabbak.

Halak

A Halak jegy szülöttei messze földön híresek érzékenységükről. Ez természetesen megmutatkozik az intuícióikban is. Sokszor úgy érezhetik, hogy bárkivel is találkoznak nap közben, mindenkivel képesek kapcsolódni, szinte lelki kapcsolat alakul ki bennünk másokkal. Jellemzően nagyon elmélkedő és megfontolt személyiségek. Az emberekkel való szoros kapcsolódás miatt átérezhetik azok érzelmeit, ezek a megérzések sokat mesélnek a másikról. A jegy szülöttei mindig nyitottak és a szívüket követik, ha dönteni kell. A megérzéseik a szívükből jönnek.