Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint kedden – 2018. május 15.

A Bikáknak izgalmas hetük lesz, a Mérlegek pedig váltsanak munkahelyet, ha nem érzik jól magukat a mostaniban! Lássuk, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek!

Kos

Olyan lehetőség kacsint ránk, amelyre régóta várunk – ne féljünk elfogadni attól, hogy változásokat hozhat az életünkben. A változás néha jó is lehet!

Bika

Izgalmas hét várhat ránk, ami nemcsak a munkahelyi, de magánéletünket is érinti majd. Nem fogunk unatkozni, de tudjuk értékelni a nyugodtabb időszakokat is!

Ikrek

Harmóniára és pihenésre vágyunk ma, és mindent megteszünk, hogy minél kevesebb stressz érjen minket. Most rájöhetünk, hogy a hangulatunk nagyban a hozzáállásunkon múlik.

Rák

Érzelemdús napunk lesz, és lehet, hogy egy kicsit túlságosan érzékenyek leszünk a kritikára. Próbáljuk szó nélkül viselni, hiszen másnap rögtön máshogy látjuk majd a világot!

Oroszlán

Ne sürgessünk semmit, mert rossz vége lehet – ez különösen igaz most a párkapcsolatunkra és a családi kapcsolatainkra. Legyünk türelmesebbek!

Szűz

Válaszút elé érkezhetünk a magánéletünkben, és úgy érezzük, képtelenek vagyunk dűlőre jutni. Próbáljunk meg ne csak az agyunkra, de a megérzéseinkre is hallgatni!

Mérleg

A munkahelyünkön egyre rosszabbul érezzük magunkat, és motiválatlanná válunk. Ha maradni szeretnénk, találjuk meg a szépséget a munkában, ha pedig váltanánk, nincs jobb idő a keresgélésre!

Fotó: pexels.com/brucemars

Fotó: pexels.com/brucemars

Skorpió

Észrevesszük, hogy egyik szerettünk segítségre szorul, de nem szól érte. Segítsünk akkor is, ha nem kéri – erre való a család!

Nyilas

Egy régen elfeledett ismerős jelenik meg újra az életünkben, és fenekestül felforgatja a mindennapjainkat. Döntsük el, hogy jó-e ez nekünk, és ha nem, akkor ne engedjük vissza!

Bak

Egy régóta húzódó ügy végére kerülhet most pont, ráadásul úgy, hogy végre nekünk kedvez a végkifejlet. Élvezzük ki a szerencsés döntést!

Vízöntő

Összegyűlnek a teendőink, de figyeljünk, hogy ne akarjunk mindent egyedül megcsinálni – egészen nyugodtan kérhetünk segítséget másoktól is!

Halak

Tanuljunk meg elengedni – ez főleg a magánéletünkben hasznos tanács most, ugyanis régóta ragaszkodunk valami olyanhoz, ami nem hoz már számunkra boldogságot.