Csillagok

Ebből a 3 csillagjegyből lehet a legjobb férj

Persze ez nem azt jelenti, hogy más csillagjegyek nem lehetnek tökéletes férjek, sőt! Csak éppen ezek azok a jegyek, amelyek a saját jellemzőik alapján a legjobb eséllyel indulnának, ha ilyen versenyt rendeznének. A születési dátumunk ugyanis sok mindenben meghatározhatja, hogy milyenek vagyunk – így pozitív és negatív tulajdonságok is tartoznak az egyes csillagjegyekhez. Ez alapján állapították meg, hogy melyik az a 3 csillagjegy, amelyik jobb férj lehet, mint a többi. De persze ez sincs kőbe vésve.

Rák

Az egyik legkedvesebb csillagjegy. A Rákok lelkiismeretesek és fontosak számukra az érzelmek. A szakértők szerint a jegy szülöttei mindent megtesznek azért, hogy a párjuk boldog legyen. Nagyon érzékenyek, empatikusak, a legkisebb változás is mélyen érintheti őket. CSaládcentrikusak, és örömmel töltik be a férj és az apa szerepeket is. Ha egy igazán kedves, romantikus férjet keresünk, akkor a Rák a mi emberünk!

Fotó: iStock.com/GladiusStock

Fotó: iStock.com/GladiusStock

Oroszlán

Az Oroszlánok híresek az énközpontúságukról, mégis hűséges partnerek. Vezető egyéniségek, ha szeretnénk, hogy a férjünk egy kicsit dominánsabb legyen a házasságunkban, akkor kiváló választás lehet egy Oroszlán. Családközpontúak, büszkék a feleségükre és a gyermekeikre. Megbízhatóak és magabiztosak. Amíg a tulajdonságaink, az energiáink kiegészítik egymást, boldog kapcsolatra számíthatunk az oldalukon.

Bak

Felelősségteljesek, akiknél biztosak lehetünk abban, hogy amit mondanak, az úgy is van. Rendkívül megbízhatóak. Igaz, ami igaz, nem a romantikus oldalukról híresek a Bakok, mint például a Rák, de legyünk nyugodtak, a Bak férj is figyelni és gondoskodni fog a családjáról. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak arról, a szeretteik biztonságban vannak.