Csillagok

Ezek a tulajdonságok nehezítik meg az egyes csillagjegyek hétköznapjait

Minden csillagjegynek megvan az a jellegzetes és domináns tulajdonsága, amely sokszor hátráltatja a mindennapi boldogulás során. Magunkra ismerünk az alábbi jellemzésben?

Kos

Túlteng benne a versenyszellem, emiatt sokszor kerül konfliktusba a szeretteivel is. Gyakran türelmetlen, nehezen viseli a várakozást.

Bika

Nehezen beszél az érzéseiről, inkább távolságtartó viselkedéssel leplezi őket. Gyakran esik a halogatás csapdájába.

Ikrek

Néha gondja akad a koncentrálással és könnyen összazavarják a részletek. Nehezen tűri a monotonitást.

Rák

Szereti halmozni az élvezeteket, és sokszor a következményekkel nem törődve veti bele magát egy-egy ilyen kínálkozó lehetőségbe.

Oroszlán

Szereti másoknak kerekperec megmondani a véleményét, amivel sokszor, bár szándékán kívül, megbántja az illetőt. Ami a szívén, az a száján.

Szűz

Nagyon kritikus mind önmagával, mind másokkal, és bár sokszor építő jelleggel, mégis sok konfliktust szül a környezetében.

Fotó: iStock.com/cassinga

Fotó: iStock.com/cassinga

Mérleg

Hajlamos a halmozásra, sokszor ragadja el a hév, ha valamit „megkíván” a szeme. Megválni azonban talán még nehezebben tud a dolgaitól.

Skorpió

Sokáig őrizgeti a tüskét magában, nagyon nehéz kibékíteni. Sokszor áll bizalmatlanul másokhoz.

Nyilas

Nem bírja a köntörfalazást, ezért ahol csak tudja, kiugrasztja a nyuszit a bokorból. Ez persze sokszor torkollik konfliktusba.

Bak

Hajlamos túlhajtani magát, addig nem nyugszik, amíg el nem érte, amit kitűzött maga elé. Emiatt olykor elhanyagolja élete más területeit.

Vízöntő

Gyakran túlgondolja a dolgokat és mindenre választ akar találni. Nehezen lép túl a kudarcélményeken.

Halak

Könnyen elragadják az érzelmei, amelyek sokszor felülírják a racionális viselkedést. Néha túl gyorsan kitárulkozik másoknak.