Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint szerdán – 2018. április 25.

A Kosok próbáljanak meg visszahúzódni, a Halak pedig ne gondolja túl az érzelmességét a mai napon. Lássuk, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek!

Kos

Bajba kerülhetünk túlzott szókimondásunk miatt, de nem tudjuk tartani a szánkat. Valaki vagy elfogad minket ilyennek, vagy nem tudunk vele együtt létezni.

Bika

Úgy érezhetjük, hogy nem becsülnek meg minket, ami bizonyos szempontból igaz is, csakhogy rajtunk is múlik, hogy képesek vagyunk-e kidomborítani a legjobb tulajdonságainkat. Próbálkozzunk tovább!

Ikrek

A közelgő rossz idő megviseli az egészségügyi állapotunkat, és komoly fájdalmakat okozhat a fronthatás. Ha tehetjük, maradjunk otthon, és próbáljunk pihenni – ha nem, akkor készüljünk fájdalomcsillapító gyógyszerekkel.

Rák

Egy jó ismerősünk lehetetlen helyzetbe hoz minket: ránk bíz egy olyan titkot, amit nagyon nehezen vagyunk képesek megtartani. Főleg akkor lehet gondunk vele, ha egy másik nagyon jó ismerősünkre vonatkozik.

Oroszlán

Csak úgy kicsattanunk az önbizalomtól, és úgy érezzük, hogy semmi nem állíthat meg minket. Ne bízzuk el magunkat, de élvezzük ki ezt az időszakot.

Szűz

Nem szeretünk úgy döntést hozni, hogy nem tudunk előtte minden lehetséges eshetőséget végiggondolni, most mégis erre leszünk kényszerítve. Próbáljuk meg így kihozni a helyzetből a maximumot!

Mérleg

Mágikus napok elé nézünk, méghozzá a szerelmi életünk területén – igazán romantikussá válhat a párunk, ha pedig egyedül vagyunk, akár egy különleges valakivel is összehozhat a sors.

Fotó: iStock.com/Ridofranz

Fotó: iStock.com/Ridofranz

Skorpió

Komoly vitába keveredhetünk egy ismerősünkkel, ami akár a karrierünkre is hatással lehet. Jól gondoljuk meg, hogy mit mondunk, és hogyan szólunk a másikhoz!

Nyilas

Nagyon nehezen indul ma a nap, és végig nehezünkre esik majd hatékonyan dolgozni. Próbáljuk meg átvészelni, és csak azt csináljuk meg, amit nem tudunk tovább halogatni!

Bak

Ne féljünk kizárni olyan embereket az életünkből, akik nem tesznek hozzá semmit, még akkor se, ha nagy váltásnak tűnik, amire nem vagyunk felkészülve. Végtére is a boldogságunk a tét!

Vízöntő

Úgy érezzük, hogy egy olyan rutinba ragadtunk bele, amit nem feltétlenül élvezünk – de csak rajtunk múlik, hogy képesek vagyunk-e kitörni belőle. Ne féljünk változtatni!

Halak

Nagyon érzelmesek leszünk a mai nap, és könnyen megbántódunk. Ne haragudjunk a környezetünkre, ha ez megtörténik, hiszen legtöbbjüknek fogalma sincs, hogy éppen egy ilyen időszakon megyünk keresztül.