Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint a jövő héten – 2018. április 23–29.

A Bakok vigyázzanak az egészségükre, a Mérlegek pedig használják ki, hogy most végre pihenhetnek egy kicsit. Lássuk, mit ígérnek a csillagok a többi jegynek a jövő hétre!

Kos

Koncentráljunk a pozitív dolgokra a héten, így bevonzhatjuk azt, hogy velünk is ilyenek történjenek. Ne hagyjuk, hogy a rosszakaróink letérítsenek erről az útról – meg fogják próbálni, de csak rajtunk múlik, hogy sikerül-e nekik.

Bika

Járjanak nyitott szemmel a Bikák a héten, ugyanis olyan emberekkel találkozhatnak, akik rengeteget segíthetnek nekik mind a magánéletükben, mind a munkahelyi területen. Ha ügyesen forgatják a lapjaikat, akár előrelépés is várható mindenhol.

Ikrek

A héten egy kicsit összezavarodunk (nagyrészt hála a Szaturnusz retrográd állásának), és úgy érezhetjük, nem találjuk önmagunkat. Próbáljunk visszatérni a gyökereinkhez, és olyan dolgokat csináljunk, amelyekben régen örömünket leltük.

Rák

Az egészségünk érdekében jól jönne egy kis pihenés, bár a hét eseményei nem feltétlenül teszik lehetővé, hogy ezt hosszabb ideig műveljük. Azért szakítsunk időt az elfoglalt hétköznapokban arra, hogy feltöltődjünk, különben az egészségünk bánhatja a túl sok munkát!

Oroszlán

Ne féljünk segítséget kérni azoktól, akikben a legjobban megbízunk – ezen a héten akár szükségünk is lehet rá, és nagyban előrelendülhetünk a munkahelyünkön, ha kihasználjuk mások tapasztalati tőkéjét. Jusson eszünkbe, hogy ez nem gyengeség, sokkal inkább okos gondolkodás.

Szűz

Ha párkapcsolatban élünk, igazi szerelmes hetünk lehet most, a párunk elhalmoz minket a figyelmével és a szerelmével. Ha egyedül vagyunk, találkozhatunk valaki olyannal, aki változást hoz ezen a téren is az életünkben.

Mérleg

Hosszú idő óta először érezhetjük úgy, hogy egyenesbe kerülnek a dolgok, és nem halmoz el minket annyi feladat, amelyek mögül ki sem látunk. Ezt használjuk ki, és ahelyett, hogy a szabadidőnkben még bevállalnánk teendőket, inkább pihenjünk, és töltődjünk fel.

Fotó: iStock.com/eldinhoid

Fotó: iStock.com/eldinhoid

Skorpió

A héten nagy döntés meghozatalára kényszerítenek minket, úgy, hogy még nem állunk készen rá. Ne izguljuk túl, hiszen az nem segít semmit – ha már így alakult, vizsgáljuk meg minden oldalról a helyzetet, és próbáljuk meg a legjobbat kihozni belőle.

Nyilas

Vegyünk egy kicsit vissza a tempóból, és próbáljunk meg pihenni a héten, különben nem lesz jó vége a feszített tempónak. Már most is érezhetjük a következményeit: nem tudunk annyi figyelmet fordítani a magánéletünkre, mint kellene.

Bak

Vigyázzunk az egészségünkre, és ha valami problémánk adódik, vizsgáltassuk ki, most ugyanis nem ígérnek sok jót a csillagok a testi problémáink terén. Ha csak várunk, hogy jobban legyünk, és nem teszünk érte semmit, akár még komolyabb baj is lehet belőle.

Vízöntő

Élvezzük a napsütést és a jó időt, ezért nagyon nehezünkre esik a munkára és a kötelességeinkre koncentrálni. Ne aggódjunk, ezzel nagyon sokan vannak így – tudjuk le minél előbb a kötelező köröket, és iktassunk be szüneteket, amikor kimehetünk a levegőre.

Halak

Legyünk egy kicsit türelmesebbek és megértőbbek a párunkkal, hiszen lehet, hogy olyan időszakon megy keresztül, amit mi most nem értünk. A héten emiatt alakulhat ki konfliktus a magánéletünkben, de csak rajtunk múlik, hogy mekkora probléma lesz belőle.