Csillagok

Ez vár ránk a hétvégén a csillagok szerint – 2018. április 21–22.

A Bak nagyon elfoglalt lesz, az Ikrek pedig feszültséggel néz szembe a párkapcsolatában. Lássuk, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek!

Kos

Kicsit figyelmetlenek lehetünk a hétvégén, és úgy érezhetjük, hogy kicsúszik a kezeink közül az irányítás mindenben. Ha lehet, inkább otthoni programokat szervezzünk, nehogy gond legyen az összevisszaságunkból.

Bika

A szerelmi életünkben komoly változások állhatnak be – ha szerelmesek vagyunk, akár a kapcsolat következő fázisába is eljuthatunk a párunkkal. Mindenképpen pozitív változásokra számítsunk.

Ikrek

Szétszednek minket a hétvégén a barátaink, program program után érkezik. Nem fogunk unatkozni, de figyeljünk azért arra is, hogy pihenjünk is, hiszen ránk fér.

Rák

A szombati munkanap igazán megvisel minket, még akkor is, ha lazább, mint egyébként szokott lenni. Ne aggódjunk, a hosszú hétvégén rendesen bepótolhatjuk a pihenést.

Oroszlán

Családi konfliktus közepén találhatjuk magunkat a hétvégén, de ne aggódjunk, hamar megoldódik majd a probléma. Akkor járunk a legjobban, ha nem avatkozunk bele semmibe.

Szűz

Felüti a fejét a féltékenység a kapcsolatunkban, és ez most, a hétvégén fog tetőzni. Ha mi vagyunk féltékenyek, figyeljünk arra, hogy ok nélkül ne vádaskodjunk, ha pedig a párunk féltékeny, tegyünk meg mindent, hogy megnyugtassuk.

Mérleg

Fárasztó hétvégének nézünk elébe, de szerencsére azért nem tudunk pihenni, mert rengetegen szeretnének velünk találkozni. Csak olyan programokra mondjunk azonban igent, amikhez tényleg van kedvünk, különben teljesen elúszhatunk.

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Skorpió

Úgy érezhetjük, hogy teljesen meg kell újulnunk, és azonnal rohannánk fodrászhoz, sminkeshez, edzőterembe – de ne siessük el a dolgot! Mielőtt drasztikus lépéseket tennénk, gondoljuk át, hogy ez nem csak egy apró fellángolás-e.

Nyilas

A barátaink folyton lemondják a találkozókat, ezért rosszabb kedvünkben vagyunk, mint szeretnénk. Ne vegyük magunkra, vannak ilyen időszakok mindenki életében.

Bak

Alig vártuk, hogy pihenhessünk, annak ellenére, hogy ez a hétvége ilyen rövidre sikeredik. Rendezzünk le mindent szombaton, és vasárnap már csak a nyugalomra koncentráljunk.

Vízöntő

Mindenki hozzánk fordul segítségért és tanácsért, ezért úgy érezhetjük, hogy kihasználnak minket. Csakhogy ez nem így van, egyszerűen tartják annyira a véleményünket, hogy megfogadják – ezt érezzük inkább megtiszteltetésnek.

Halak

Egy régi barát tűnhet fel újra a színen, de csak konfliktusokat és feszültséget hoz, nem örömet. Próbáljuk meg minél rövidebbre zárni a kapcsolatot, és ne idegeskedjünk rajta túlságosan.