Csillagok

Áprilisban születik a harmadik királyi baba – ezt ígérik neki a csillagok

Katalin hercegné és Vilmos herceg babája a tervek szerint még most áprilisban meg fog születni – ha így lesz, a születési ideje rengeteget elárul majd arról, hogy mi vár rá az életben. Persze az ő helyzete elég speciális (valószínűleg anyagi gondokkal például nem fog küzdeni), de azért rengeteg mindent kiolvashatunk abból, hogy az április lesz a születési hónapja.

A baba nagy valószínűséggel Bika lesz, hacsak nem tolja ki a születési idejét május végére (május 20-a az utolsó nap, amikor még Bika lehet a csillagjegye). Ez rengeteg mindent elárul a személyiségéről: türelmes lesz, elszánt, és igénye lesz a stabilitásra, a biztonságra. A Bika az egyik legmegbízhatóbb csillagjegy, így valószínű, hogy ő lesz a családban az, akire mindig lehet majd számítani, és aki mindig meghallgatja majd testvérei királyi problémáit is. Arra lehet számítani, hogy soha nem fogja kihagyni a családi rendezvényeket, sőt, leginkább ő fogja őket rendezni, hiszen Bikaként ez nagyon fontos lesz számára.

Érdekesség, hogy Sarolta hercegnő is Bika, ő május másodikán született – így valószínűleg jól ki fog jönni a kistestvérével.

Az áprilisi születésnap azt is jelenti, hogy az apróság születési köve a gyémánt lesz, a legritkább drágakő mind közül! A történelem során a gyémánt mindig az örökké tartó szerelmet jelképezte.

epa05688182 Prince William (R), The Duke of Cambridge with his wife Catherine (L), The Duchess of Cambridge and their Children Prince George (C-R) and Princess Charlotte (C-L), attend St Marks Church Englefield Christmas Day service at Sandringham, Britain, 25 December 2016. Due to illness, the Queen missed the service she usually attends at the church of St Mary Magdalene on her Sandringham estate in Norfolk.  EPA/STR UK AND IRELAND OUT

EPA/STR UK AND IRELAND OUT

Ami a születési virágait jelenti, az április hónapot általában a százszorszéphez, és bármilyen furcsán is hangzik, a borsóhoz kötik. A százszorszép az ártatlanságot, a tisztaságot és a szeretetet szimbolizálja, míg a borsó arról árulkodik, hogy kellemes, kedves személyisége lesz az újszülöttnek.

A jövevény áprilisi születésnapja tehát csupa kedvességről és szeretetről árulkodik – valószínűleg ő lesz az, aki igazán összetartja majd a családot, és szeretetet hoz a brit királyi körökbe.