Csillagok

Ezt a 4 csillagjegyet a legnehezebb manipulálni

Nagyon könnyű manipuláció áldozatává válni – azokat, akik fogékonyak az ilyesmire, könnyen átejthetik az ügyes manipulátorok, és belecsalhatják olyan dolgokba, amiket valójában nem is szeretnének. Az alábbi négy csillagjegynek azonban nincs félnivalója – ők immunisak minden ilyesmire, és nagyon nehéz őket befolyásolni!

Skorpió

A Skorpiók pontosan ismerik a manipuláció minden egyes trükkjét, mert hajlamosak ők is saját kényük-kedvük szerint befolyásolni az embereket. Így nem is csoda, hogy felismerik, ha őket is befolyásolni akarják, és képesek védekezni is ellene. A Skorpiók nagyon ügyesek abban, hogy határokat állítsanak fel mások felé, és ha valaki ezeket átlépi, akkor azokban már nem bíznak meg többé – és így nem is manipulálhatók.

Bika

A Bikáknak vasakaratuk van, éppen ezért lehetetlen olyasmire rávenni őket, amit nem szeretnének – így a manipuláció sem működik rajtuk. Egyáltalán nem esik nehezükre nemet mondani, még akkor sem, ha tudják, hogy ezzel esetleg megbánthatják a másikat, így a gyenge érzelmi intelligenciájuk kifejezetten jól jöhet, ha a befolyásolásról van szó. Egyáltalán nem adják be a derekukat akkor sem, ha nyomás alatt állnak.

Fotó: iStock.com/JANIFEST

Fotó: iStock.com/JANIFEST

Szűz

A túlgondolás nagymesterei a Szüzek, ezért nagyon nehéz megtéveszteni őket – nem csinálnak csak úgy semmit, hogy ne készítettek volna előre pró és kontra listát, és ne gondoltak volna át minden eshetőséget. Nem hisznek senkinek, csak saját maguknak, és mindent inkább háromszor átrágnak, mielőtt igent mondanának. Bárki felkötheti a gatyáját, ha manipulálni akarja őket!

Bak

A Bakok kifejezetten jók abban, hogy felismerjék, mikor akarják manipulálni őket – nemcsak saját magukat vonják ki a befolyásoló hatása alól, de másokat is képesek megvédeni tőle. Nagyon bátrak, és hűségesek is a barátaikhoz, ezért kifejezetten figyelnek arra, hogy senkit ne kényszerítsenek olyan helyzetbe, amelyben nem akar részt venni. A Bakokkal mindig érdemes egyenesnek és őszintének lenni, különben átlátnak a szitán.