Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint hétfőn – 2018. április 16.

A Mérlegek közel kerülhetnek egy családtagjukhoz, a Vízöntők viszont vigyázzanak: nem mindenki akarja hallani a véleményüket. Lássuk, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek!

Kos

Kipihentük magunkat a hétvégén, mégsem érezzük úgy, hogy azonnal belevágnánk a munkába. Adjunk magunknak egy kis időt a visszaállásra, és ne rohanjunk azonnal fejjel a falnak.

Bika

Megromolhat az egészségünk, de minden azon múlik, hogy mennyire gyorsan reagálunk, és észrevesszük-e a közeledő jeleket. Ha időben orvoshoz fordulunk, nem lesz gond.

Ikrek

Lehet, hogy úgy érezzük, igazunk van, de egy fontos konfliktus most inkább az ellenfelünk javára dőlhet el. Gondoljuk át, valóban annyira fekete-fehér-e az egész, mint ahogy azt mi látjuk.

Rák

Ha nincs párunk, most jöhet el az időszak arra, hogy találjunk valaki egészen különlegeset magunk mellé. A csillagok állása most kedvez ennek.

Oroszlán

Ha új szokásokat szeretnénk kialakítani, és elhagynánk a régieket, itt az idő rá, ne habozzunk! Most kitartóbbak vagyunk, mint egyébként szoktunk, így tovább juthatunk a céljaink elérése érdekében.

Szűz

Nekikezdenénk a mozgásnak, de nincs motivációnk? Hát csináljunk – ez ugyanis úgy működik, hogy a tett szüli a motivációt, és nem fordítva. Kezdjünk neki, utána már minden sokkal könnyebben fog menni!

Mérleg

Csodálatosan érezhetjük magunkat ma, mivel egy olyan családtagunk, akihez nem állunk közel, a szeretetéről biztosít bennünket. Néha érdemes olyanokkal is időt töltenünk, akikkel nem olyan szoros a kapcsolatunk.

Fotó: iStock.com/HbrH

Fotó: iStock.com/HbrH

Skorpió

Néhány kollégánk teljesen kikészít minket ma, persze nem szándékosan, egészen egyszerűen az agyunkra mennek. Vegyünk egy nagy levegőt, és inkább ne foglalkozzunk velük.

Nyilas

Tele vagyunk energiával, és úgy érezzük, bármire képesek vagyunk. Használjuk ki ezt a hozzáállást, és tudjuk le ma a legnehezebb munkáinkat, hátha a hét vége felé lohad a lelkesedésünk.

Bak

Bár úgy gondolhatjuk, minden esetben és minden helyzetben igazunk van, most szép nagy pofont kapunk az élettől azért, hogy megértsük: ez egyáltalán nem így van. Gondoljuk át, vajon minden tényleg úgy történik-e, ahogyan mi látjuk.

Vízöntő

Szép dolog, hogy szeretjük elmondani a véleményünket, de gondoljunk arra, nem biztos, hogy mindenki állandóan hallani szeretné. A hallgatás néha arany!

Halak

Ha konfliktusba keveredünk, most úgy tudunk érvelni, hogy semmiképp nem kerülünk alulra. De arra figyeljünk, hogy mások mit látnak ezekből a konfliktusokból, mert könnyen rosszul jöhetünk ki a helyzetből.