Csillagok

Ez a 4 csillagjegy nyújtja a legnagyobb támogatást a párjának a kapcsolatban

És ezáltal ők adják a legnagyobb biztonságot a másiknak. Ha a párjuk szomorú, fáradt, segítségre szorul, ők biztos, hogy ott állnak mellettük, és ha csak egy szeretetteljes öleléssel, de igyekeznek nekik segíteni. Igazi társak, akikre mindig lehet számítani. Mutatjuk, ez a 4 csillagjegy nyújtja a legnagyobb támogatást a párjának a kapcsolatban.

Bika

A Bikák stabilak és magabiztosak, szeretik, ha biztonság veszi őket körül – erre is törekszenek az életük során. De csak azért, mert a Bikákkal könnyű szilárd kapcsolatot kialakítani, még nem jelenti, hogy nem lehet a kapcsolaton belül feszültség vagy elbizonytalanodás. Olykor szinte vulkánként törhetnek elő az egyre frusztrálóbb problémák, ami bizonytalanságot és bizalmatlanságot válthat ki a Bikákban. Akár egy életen keresztül tartó harag is lehet ennek az eredménye. De addig, amíg a Bikák biztonságban érzik magukat és tökéletesen megbíznak a partnerükben, ezt vissza is adják: bármikor, bármiben lehet rájuk számítani, nem hagyják cserben azt, akit szeretnek.

Fotó:Freepik/senivpetro

Fotó:Freepik/senivpetro

Mérleg

Főként a szeretet és a harmónia uralja a Mérlegeket, illetve az erre való törekvés. Állítólag ők azok, akik a legkevésbé igénylik a függetlenséget. Ha bizonytalanok a kapcsolatukban, a Mérlegek máris valami szebbet és jobbat képzelnek el maguknak, és arra törekszenek, hogy azt elérjék – akár a jelenlegi, akár a jövőbeni kapcsolatban. Ha azonban biztonságban, szeretetben érzik magukat, ha igazán szerelmesek, mindent megtesznek azért, hogy a kapcsolaton belül harmónia és béke uralkodjon. Bármit megtesznek a párjukért, hogy hozzásegítsék őt is mindennek az eléréséhez.

Skorpió

Amikor egy Skorpió szerelmes, akkor nagyon szerelmes, és mindent megtenne a szerelméért. Nem tudják könnyedén, csak úgy, félvállról venni a kapcsolataikat. Ha a párjukat bántják, vagy valami baj éri, senki ne kerüljün a Skorpiók útjába, mert abban nem lesz köszönet. Talán nincs is semmi, ami miatt kizökkennének, elbizonytalanodnának a Skorpiók a kapcsolatban, bár meglehetősen féltékenyek. Szeretik elkényeztetni a párjukat, és várni, hogy egyre jobban megnyíljon előttük. Ezt a lassú folyamatot nagyon élvezik, kihívás a számukra.

Bak

A Bakok maximalisták és erős személyiségek, akiknek szükségük van arra, hogy valakivel régóta kapcsolatban legyenek ahhoz, hogy megnyíljanak, hogy a közelükbe engedjék a párjukat. A bizalom a kulcs, fontos, hogy bennük bízzanak, de ennél talán még fontosabb, hogy ők is megbízzanak a partnerükben. Ha azonban elértük, hogy egy Bak megbízzon bennünk és ragaszkodjon hozzánk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy hosszú távon mellettünk lesz, kitart és támogat. Ha azonban a kétség egy pici lehetősége is megjelenik a kapcsolatban, a Bakok máris bezárkóznak és legalább egy lépést hátrálnak.