Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint a jövő héten – 2018. április 16–22.

A munka és a romantika is fontos szerephez juthat az előttünk álló héten, persze az egyes csillagjegyek szempontjából ez nem ugyanazt jelenti, a horoszkópunkból kiderül, hogy ki mire számíthat.

Kos

A hatalommal kapcsolatos kérdésekről szólhat ez a hét a Kosok számára. Elképzelhető, hogy valaki megpróbálja azt elvenni, csökkenteni vagy valahogy aláásni. Az ebből fakadó düh és harag energiáit próbálják meg kreativitássá alakítani, hogy minél hatékonyabban tudják visszaverni a támadást.

Bika

Rájöhetnek a Bikák a héten, hogy mire is vágynak valójában. Ez a hét alkalmas lehet új kapcsolatok építésére és a régiek ápolására. Óvatosan viccelődjenek, mert előfordulhat, hogy nem mindenki érti a humorukat, ami pedig kellemetlenségeket okozhat. A romantika is nagy szerepet játszhat.

Ikrek

Az utazás és az emberekkel való foglalkozás kaphat hangsúlyt az Ikrek jegy szülötteinek életében ezen a héten. Emellett az oktatás is szerepet kaphat. Koncentráljanak a pozitív energiákra, és ha szükséges, használják is azokat gyógyításra, mások segítségére.

Fotó: iStock.com/Julenochek

Fotó: iStock.com/Julenochek

Rák

Új és izgalmas módokat találhatnak a Rákok a héten arra, hogy a szeretteikkel töltsék a szabadidejüket. Nyugodtan engedjék szabadon a fantáziájukat a kapcsolatok megerősítése érdekében. Járjanak nyitott szemmel, és vegyék észre a kínálkozó lehetőségeket.

Oroszlán

Mostanában mintha egy kicsit enerváltak lennének az Oroszlánok, és ez sajnos így is maradhat a következő héten is. Foglalkozzanak egy kicsit az egészségükkel, esetleg menjenek el egy átfogó kivizsgálásra. És pihenjenek minél többet, relaxáljanak, kapcsolódjanak ki, ugyancsak az egészségük érdekében.

Szűz

Egy kicsit szétszórtak lehetnek a héten a Szűz jegy szülöttei, különösen akkor, amikor a szeretteikről, a velük kapcsolatos dolgokról, problémákról van szó. Legyenek nyitottak és kíváncsiak. Egy régi üzenet értelmet nyerhet a héten, és aktuálissá válhat egy romantikus gesztus révén.

Mérleg

Lehet, hogy eljött az ideje segítséget kérni egy olyan projekttel vagy munkával kapcsolatban, amit már régóta görgetnek maguk előtt a Mérlegek. Így minél előbb a végére járhatnak, és végre élvezhetnék annak gyümölcsét. És olyasmikkel tudnának foglalkozni, amiket valóban szeretnek.

Skorpió

Egy igazi szerelmes hét várhat a Skorpiókra. Használják ki ezt a romantikában és érzelmekben gazdag hangulatot, és osszák meg a szerelmükkel, azzal, akit igazán és talán a legjobban szeretnek. Mutassák meg mindenkinek, milyen fantasztikus ez az érzés, és adjanak mindenkinek belőle.

Nyilas

Végre beérhet a gyümölcse annak a munkának, amin már régóta dolgoznak – és valamennyit vissza is kaphatnak abból az eredményből, amit elértek. A fejlődés, úgy tűnik, ezen a héten is töretlen lehet, nyugodtan legyenek a Nyilasok elégedettek önmagukkal. Persze ne mértéktelenül, nehogy mások megbántódjanak.

Bak

A Bakok próbálják meg kitalálni, mi okoz valóban örömet a számukra, és ez alapján döntsenek a nagyobb és fontosabb kérdésekben. Beszélgessenek olyanokkal, akiktől biztos segítséget kaphatnak abban, hogy merre induljanak el. A hét elején konfliktusokra is számíthatnak.

Vízöntő

Olykor érdemes egy kicsit visszavenni a tempóból, és a Vízöntők számára talán éppen ezen a héten jött el a pillanat, hogy ezt megtegyék. Ha valamit nem tudnak elvállalni, mondjanak nyugodtan nemet, ne vállalják túl magukat. Egy kicsit spóroljanak az energiájukkal, ne éljék fel teljesen.

Halak

Harmonikus szerelmi életre számíthatnak a Halak jegy szülöttei ezen a héten. Kezdeményezzenek beszélgetéseket, ezek hatására ugyanis más szemmel nézhetnek egymásra a párjukkal. Kiderülhet, ki mit hiányol, mire vágyik és mit szeret a kapcsolatukban. Ne féljenek őszinték lenni!