Csillagok

Ezekkel a csillagjegyekkel a legjobb utazni

Bár utazni bármikor lehet, a tavaszi és a nyári időszakokban jóval többen vesszük rá magunkat arra, hogy elutazzunk – akár csak egy hosszú hétvégére vagy egy-két hétre. Viszont jól tudjuk, hogy nem mindegy, kivel is kelünk útra, ki választunk útitársunknak. Persze nem születési dátum szerint döntünk, hiszen nem befolyásolhatjuk például a testvérünk vagy a párunk csillagjegyét, mégis, már a tervezésnél sejtjük, hogy mire számítsunk majd a másiktól az út során. Vannak olyanok, akikkel valahogy élvezetesebb az utazás: állítólag ezekkel a csillagjegyekkel a legjobb utazni.

Bika

Ha kényelemre és luxusra vágyunk, akkor a Bika a mi emberünk. Valahogy különösen jó érzéke van ugyanis abban, hogy megtalálja a legnagyobb csillogást, de nem csak a szállás és a programok tekintetében. Egy Bikával bármerre is járunk, már megjelenni is igen látványos, mintha divatlapból lépett volna ki.

Ikrek

Örökmozgó csillagjegy, aki mindig úton van. Állandóan keresi a kalandot, vagyis mellette biztos, hogy nem fogunk unatkozni. Attól azonban nem kell tartanunk, hogy nem lesz pihenőnap, merthogy az Ikrek is szívesen lazít olykor egy gyógyfürdőben.

Fotó: iStock.com/Sjale

Fotó: iStock.com/Sjale

Szűz

Az útvonal- és programtervezés nagymesterei, akik mindig mindent előre megterveznek, velük biztos, hogy nem késünk le egy foglalást, programot, nyitvatartást. Csak ne hagyjuk, hogy a túltervezettség miatt elvesszen az utazásból a spontaneitás – már ha igényünk van erre. Ha nem, keressünk egy Szűz jegyű útitársat, és irány a nagyvilág!

Nyilas

Ha végtelen kalandra vágyunk az utazás során, akkor keressük fel Nyilas ismerősünket, és utazzunk el vele kikapcsolódni. A Nyilas elképesztő energiával rendelkezik, vele sem fogunk unatkozni sosem. Készülhetünk akár a legextrémebb programokra is, a hegymászástól kezdve az egész estés táncig. És persze rengeteg új ismerősünk lesz az út végére.

Vízöntő

A Vízöntő a függetlenség királya vagy királynője, aki valójában azt sem bánja, ha egyedül kell utaznia, sőt szívesen kel útra társaság nélkül. Mégsem unalmas, ha úgy alakul, szereti a társaságot, szívesen szórakozik a barátaival. Az ő utazása azért mindig megmarad egy kicsit a lélek utazásának is.

Halak

Az érzelmek és a művészetek embere a Halak, vagyis készüljünk fel, hogy a múzeumok, kiállítások, koncertek minden bizonnyal benne lesznek a napi programokban. Olyasmit tudhatunk meg a Halaktól az adott térségről, ahol éppen járunk, amit korábban nem is sejtettünk. És az is valószínű, hogy sok-sok emléktárgy lesz a poggyászunkban visszafelé.