Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint hétfőn – 2018. március 19.

Az Ikrek kellemes látogatóra számíthatnak, a Bakok pedig nehezen rázódnak vissza a munkába. Lássuk, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek!

Kos

Valakivel nagyon egy húron pendülünk ma, és együtt igazán kreatívak lehetünk. Érdemes melegen tartani ezt a szálat, mert a jövőben nagy sikereket hozhat még.

Bika

Nem fogunk ma unatkozni, teendő teendőt követ majd, de szerencsére jól gazdálkodunk az idővel. Ha kimozdulunk este, érdekes élményben lehet részünk.

Ikrek

Egy kedves látogatóra számíthatunk ma, akivel már rég nem találkoztunk. A beszélgetés kellemes emlékeket hoz majd felszínre.

Rák

Teljesen a hatalmába kerít egy olyan probléma, ami nem a miénk, és nem is tudjuk megoldani. Azzal, hogy szorongunk miatta, senkinek nem segítünk – próbáljuk objektívan szemlélni a dolgot.

Oroszlán

A magánéletünkben kisebb súrlódásokra számíthatunk, de próbáljuk ne a szívünkre venni a dolgot, mert nem ellenünk szól. Legyünk ma különösen türelmesek szeretteinkkel.

Szűz

Úgy tűnik, csak az lesz időben és jó minőségben elvégezve, amit mi magunk intézünk. Vegyük kezünkbe az irányítást, ne várjunk megerősítésre.

Fotó: Unsplash/ Stephanie Krist

Fotó: Unsplash/ Stephanie Krist

Mérleg

Ma őszinte beszélgetésre kerülhet sor egy hozzánk közel álló személlyel, ami fel is zaklathat. Tekintsünk erre úgy, mint szükséges lépésre a fejlődés útján.

Skorpió

Kellemes meglepetés vár ránk délután, csak győzzük kivárni! Kicsit kaotikusan indul a nap, és mindenki tőlünk várja majd a segítséget.

Nyilas

Nehéz döntés vár ránk, de valószínűleg mélyen belül már tudjuk a választ. Bízzunk önmagunkban, mert bárhogy is alakul, talpraesetten kezeljük majd a helyzetet.

Bak

Nehezen rázódunk vissza a hétköznapokba a hosszú hétvége után, csigalassúsággal telik majd a nap. A környezetünkben is sok lesz a negatív energia, de próbáljuk ne felvenni, inkább idézzük fel a kellemes hétvégi emlékeket.

Vízöntő

Izgatottak vagyunk egy közeledő esemény miatt, de addig még túl kell esnünk néhány kellemetlen feladaton. Ne hagyjuk, hogy ez elrontsa a kedvünket.

Halak

Egészségünk most törékeny, ezért különösen vigyázzunk magunkra. Semmiképp se hajtsuk túl magunkat, és figyeljünk a testünk jelzéseire.