Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint kedden – 2018. március 13.

A Halak számára romantikus időszak köszönthet be, a Szűz viszont legyen óvatos, ha az egészségéről van szó! Nézzük, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek!

Kos

Rengeteg baráti összejövetel torlódhat fel a következő időkben, használjuk ki, hogy ennyire közel kerül egymáshoz a társaság. Hívjuk át magunkhoz mi is a barátainkat, és kedveskedjünk nekik házi készítésű csemegékkel.

Bika

Szentimentálisnak érezhetjük magunkat ma, és felhánytorgatjuk a múltat, pedig nem kellene. Ami elmúlt, az maradjon lezárva – jobban járunk, ha nem tépjük fel újra a régi sebeket.

Ikrek

Felhőtlen jókedv vár ránk ma, amit senki nem tud elrontani. Mi se szabotáljuk a helyzetet, igyekezzünk a pozitív dolgokra koncentrálni.

Rák

Ha úgy érezzük, valamiben megakadtunk, nézzünk utána, hogyan segíthetnénk a helyzetünkön. Ne csak panaszkodjunk, tegyünk valamit ellene.

Oroszlán

Figyeljünk arra, hogy ne hordjuk fenn mindig az orrunkat – mások félreérthetik a hozzáállásunkat, és úgy tűnhet, pökhendiek vagyunk.

Szűz

Ugyan vége a télnek, de a vitaminpótlást ne feledjük, különben az immunrendszerünk könnyen pórul járhat. Együnk sok friss zöldséget és gyümölcsöt.

Fotó: iStock.com/MilanEXPO

Fotó: iStock.com/MilanEXPO

Mérleg

Nem várt pozitív fordulat jöhet az egészségünk terén, egy olyan egészségügyi probléma oldódhat meg, amely régóta megkeseríti az életünket.

Skorpió

Munkahelyi konfliktusunk adódhat, de ne ártsuk bele magunkat túlságosan, és ne idegeskedjünk miatta, mert hamarosan saját magától is megoldódik a probléma.

Nyilas

Úgy érezzük, hogy a stressz kezd elhatalmasodni rajtunk, és lassan a közérzetünkre is rányomja a bélyegét. Ne hagyjuk, pihenjünk egy kicsit, ha tehetjük.

Bak

Váratlan, régen látott ismerőst sodorhat az utunkba az univerzum. Legyünk résen, mert nem biztos, hogy a valódi arcát mutatja először.

Vízöntő

Kicsattanunk az energiától és az egészségtől, teljesen feldobva köszöntjük a tavaszt. Használjuk ki az energialöketet, és találjunk egy olyan sportágat, amelyet szívből élvezünk.

Halak

Kifejezetten romantikus időszak köszönt be nálunk, a párunk olyan kreatív ötletekkel lephet meg bennünket, amelyeken még mi is elámulunk. Legyünk hálásak.