Csillagok

Ez a 3 csillagjegy nem a hosszú kapcsolatok híve

Bár mindenki vágyik a szeretetre és a biztonságra, vannak páran, akik képtelenek elköteleződni – biztosan találkoztunk már ilyen személlyel, vagy éppen magunk vagyunk ilyenek, és nem tudunk hosszú távú kapcsolatokban benne maradni. Természetesen a horoszkópunk is befolyásolhatja, hogy milyen kapcsolatokban érezzük jól magunkat – ez a 3 csillagjegy például kifejezetten a rövidebbeket preferálja.

Vízöntő

Ha egy Vízöntővel randizunk, óvatosnak kell lennünk – nem szeret ugyanis túl gyorsan haladni, és a hirtelen szeretetáradat sem a kedvére való. Ő nem az a típus, akinek a harmadik randin elmondhatjuk, hogy szeretjük, és nem is az, aki két hónap után össze fog költözni velünk, és megkéri a kezünket. Nem az a baj, hogy a Vízöntők szeretnének egyedül maradni, inkább az, hogy nagyon komolyan veszik a kapcsolataikat, és nem vágnak bele komoly dolgokba csak úgy akárkivel. Ha hosszabb távú kapcsolatban élünk egy Vízöntővel, biztosak lehetünk benne, hogy komolyan gondolja a dolgot, hiszen ha nem így lenne, már hűlt helyét sem találnánk.

Fotó: pexels.com

Fotó: pexels.com

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei, a híresztelésekkel ellentétben, nagyon szeretik a romantikát – csak nem szeretik egyetlen emberre korlátozni a szeretetüket és a vonzerejüket. Ez nem azt jelenti, hogy az Ikrek csalfa lenne, erről egyáltalán nincs szó – csak nem érti, miért ne lehetne barátságos, sőt sokszor már kicsit flörtölős is mindenkivel. Semmi rossz szándék nincs mögötte, egyszerűen szereti érezni, hogy a középpontban van, és kedvelik. Ha ezt képesek vagyunk elfogadni, és nem idegesítjük magunkat az ártatlan flörtölésen, akkor az Ikrek nagyon hűséges és kitartó társunkká válhat.

Nyilas

A Nyilasok számára a kompromisszumok és az áldozatok, amelyek egy hosszú távú kapcsolathoz elengedhetetlenek, olyan ijesztő dolgok, amelyeket nagyon nehezen lép meg. A Nyilasok tipikus rövid kapcsolatos emberek, egyszerűen nem szeretik a hosszabb távon felmerülő problémákat, és nincs energiájuk arra, hogy ezeket megoldják. Nagyon nehéz egy Nyilast lekötni, hiszen tisztában van vele, hogy a személyiségének köszönhetően bármikor találhat valakit a párja helyére.